MENU
18:07 | April 17, 2018

Il Salumaio, Milano,

Livet,Resa

Innehåller annonslänkar.

Hej hej från Milano! Vilka dagar. Så fullspäckat att jag knappt minns vad jag heter. Hur som helst så startade vi ståndsmässigt igår på Il Salumaio tillsammans med Thomas Sandell.

Det var ganska varmt och skönt, jag satt i tröja och njöt av burrata, ett glas vin och tortellini med salvia.

En riktig höjdare och ett ställe som man MÅSTE gå till, funkar alla årstider (man sitter inomhus vintertid) och gärna på lunch. 

Proppmätta var det dags att ta en liten sneak peek på designdistriktet Brera. De flesta utställningarna öppnar idag, tisdag, men några hade redan smygstartat plus att det var kul att bara strosa och skaffa sig en uppfattning om allt. Det här är min första “riktiga” designveckeupplevelse. 

Thomas som är riktig Milano-konnässör tillsammans med Cedric som pratar som en infödd löste promenadschemat.

Vi besökte Missonis installation.

Njöt av glass förstås.

Oups, ett par skor hanns också med… De gröna. Så fina. 

Vi var ute i showrooms och butiker till sent och sedan var det bara att promenixa till en härlig italiensk middag.

// Topp – Marville // Chinos – Lindex // Väska – Celine (gammal) // Skor – mina reafynd // Annonslänkar.

Just nu har jag precis kommit tillbaka från mässan och är så full av intryck att jag måste sortera lite innan ni får se. Jag har en ziljard bilder att visa också. Väldigt kul! 

Allt kommer snart.

Nu – cocktail x 2, först med Dolce & Gabbana x Smeg och sedan Kartell och så en till härlig italiensk middag på det. Vi kommer att rulla hem i morgon, haha.

KRAM

5 Responses to “Il Salumaio, Milano,”

 1. Ulrika on

  Åh, njut lite av Italien för mig också! 😉 Längtar efter att komma dit igen när jag ser dina härliga bilder! 😍 Underbart land! 👌🏻

  Reply
 2. Sofia on

  Så underbart det verkar vara i Milano. Planerar själv en resa dit men är lite lost i hotelldjungeln – antingen överpriserade lyxhotell eller anonyma kedjor- finns det något mitt emellan? Var bor ni?
  Snygga skor verkligen. Tycker dock att det alltid är svårt att köpa skor med öppen tå då de måste passa exakt. Att tårna sticker ut över kanten på sulan eller att för mycket kant syns är lika fult tycker jag.

  Reply
  • andreabrodin on

   Vi bor hos kompisar så jag har inga jättebra hotelltips. I höstas bodde vi på Townhouse Duomo som var jättebra men inte helt “hotelligt” med gym etc om mman vill ha det. Sjukt bra läge dock.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)