Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:42 | May 31, 2018

Fondation Maeght, Saint Paul de Vence

KonstResa

Fondation Maeght.

Om du är i krokarna av Nice i sommar kan jag varmt rekommendera ett besök på Fondation Maeght. En underbar liten oas i Saint Paul de Vence, lite ovanför Cannes. Här samsas Giacomettiskulpturer med en härlig trädgård och aktuella utställningar.

Här köpte jag också den underbara tavlan nedan. Måste varit för 12-14 år sedan i alla fall. Utsikt från ett fönster över en palm. Man kan nästan känna rivieravärmen och dofterna av Provence. Lavendel, solmättnad och lite hav. Älskart.

När du tröttnat på stranden alltså!

KRAM

2 kommentarer2 kommentarer om “Fondation Maeght, Saint Paul de Vence”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.


Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.