Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:42 | May 8, 2012

Nattarbetarens lyx

Idag fick jag ett lyxigt paket utanför min dörr. Komplett med blommor och allt.

Innehåll?

“Kaffedrink” och fruktansvärt god kola. Vilken dröm när man sitter uppe och jobbar sent! 🙂

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Nattarbetarens lyx”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag har ett litet problem och tänkte fråga dig om lite hjälpa. Är så att jag har hittat ett otroligt fint avlastningbord på Mio (http://www.mio.se/Vardagsrum/Bord/Avlastningsbord_Vardagsrum/Smogen-Avlastningsbord/Smogen-Vitlackerad-Toppskiva-cement-L-110-B-36-H-75-3-lador/) men tycker att det är väldigt lågt eftersom jag har väldigt högt i tak. Du har inga tips vart jag kan hitta ett liknande i samma prisklass men gärna lite högre. Har sett att Bruka design har ett liknande avlastningsbord men tyvärr var de lite för mycket pengar.
  Tack på förhand och tack för en bra och inspirerande blogg! Kram

  Reply
 • Hej Maria, jag vet precis vilket bord du menar, det är jättefint! Tror de flesta avlastningsbord är så “låga”, annars kanske du kan göra ett själv, tex sätta ihop fläktsskåp från Ikea och sätta på den höjd du tycker passar? Och lägga en skiva ovanpå i ett material du gillar (exv limfogskiva som du kan betsa). 🙂 AE

  Reply
 • Tusen tack för tipset 🙂

  Reply
 • Kommer Starbucks till Sve nu, även utanför Arlanda?
  Tack för att du skriver varifrån dina kläder är när de syns, superfina byxorna från Zara sist!

  Reply