Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:21 | September 6, 2014

Hjort är gjort

Snart börjar min jaktsäsong. Har inte hunnit ut i skogen än, men lääängtar!!

Tills dess bär jag med mig inspiration på armen i form av finaste armbandet från Krista Kretzschmar.

IMG_1650.JPG

IMG_1678.JPG
Vackert, dekorativt och coolt!

Loving my new bracelet with deers. Great inspiration for the hunting season!

Ha en härlig lördagkväll – i morgon är det final i hästhoppning i VM och vi har svenske RGB med. Håll tummarna!!


2 kommentarer2 kommentarer om “Hjort är gjort”

    Snyggt och annorlunda armband! Är lite dålig på att ha armband själv eftersom jag tycker de mest är i vägen men snyggt är det iaf. Är det älgjakten som hägrar eller? Själv håller jag på och tar jägarexamen men har skjutproven kvar att göra. I år får jag nöja mig med att gå i drevkedjan.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här