Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:40 | March 4, 2015

Veckans önskelista

Onsdag och full fart i projekten, så kul!

Här kommer veckans önskelista – topp tre.

1. Ett snyggt armband som säljs till förmån för Cancerfonden. Armbanden görs av personer som kanske varit långtidsarbetslösa eller på andra sätt behöver komma tillbaka till/in i arbetslivet. Genom att arbeta med produktion och försäljning av dessa armband får de arbetslivserfarenhet och kompetens för framtida jobb. Smart! Gillar den här versionen som är lite mindre färgglad och istället desto mer elegant, till festkvällen kanske? Hos For Life.

2. En vrållyxig cashmerepläd från Ralph Lauren Home. OMG så snygg!

3. Ordning och reda. Håller just nu på och organiserar upp papper, fakturor, kvitton osv. Skönt men inte så feng shui när man väl håller på… Önskar mitt skrivbord såg ut lite så här. Inspiration från Bookbinders Design.

Ha en fin onsdag, bara att köra så det ryker!


2 kommentarer2 kommentarer om “Veckans önskelista”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej!
    Tänkte bara berätta att jag fått mina fina tabletter i din design nu, tog en prenumeration på Sköna hem för att få dem. Och jag är så nöjd, de är så otroligt fina.

    Reply
  • Vad roligt att höra Marita!

    Reply