Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:50 | July 8, 2015

Arga snickaren i repris

Får sms från kompisar hemma som tittar på gamla avsnitt av Arga Snickaren där jag är med. Varje kväll vid 18.00 på Kanal 5 sänds repriser från säsongen som jag gjorde med Anders och co hösten 2011. Så kul, så mycket minnen, så roliga stunder.

Ikväll visas när vi är ute på Ingarö hos Maria och Morgan, som får ett jättefint kök och vardagsrum!

Sjukt dålig kvalitet på bilderna, men man får i alla fall en känsla för hur de får det. 🙂

Här sitter vi och myser i vår byggbod, hjärtat i bygget och typ det enda stället som hade plusgrader (fast som man ser på bilden sitter vi fullt påklädda så så varmt var det ju inte…). Jag har aldrig frusit så mycket under så lång tid. Hade alltid dubbla underställ, dunväst, dunjacka, mössa och vantar. Hatten av till alla som jobbar med väldigt kalla jobb!

Tonight at 18.00 on Kanal 5 is my old show Arga Snickaren (Angry Carpenter…) airing again. So many fun memories. xxA


2 kommentarer2 kommentarer om “Arga snickaren i repris”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här