Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:03 | August 21, 2017

Takläggare Lidingö

Ok kära vänner, kan ni rekommendera någon takläggare? Ni hade så mycket bra input om trädgården. Tack tack tack.

Klev upp på taket idag (med full höjdskräck) tillsammans med takkonsult och det var tydligen inte i så bra skick som besiktningsmannen lät påskina. Ehum. Kan ni rekommendera någon? Med andra saker som behöver renoveras kan jag liksom se och förstå själv efter många år i renoveringsbranschen, men just tak är jag sämre på.

Annars då? Jo jag sitter i skuggan och managerar olika yrkesgrupper (tänk spolföretag/leveranser etc) och försöker skriva klart min och Bonniers kurs i Homestyling. Så kul! Släpps 1 september. Så har vi ju Formex på onsdag där jag är moderator åt Ceannis pressträff och så Himlas 80-årsfest på torsdag där jag är moderator. Sen blir det packning för fulla muggar!

Min gamla hund-godbit Tassen i fullt renoveringsställ, komplett med målarfärg på nos och öra. Jaxy har fått vara med Ced och Isabella idag, hon kan inte riktigt uppföra sig när det kommer hantverkare in i bilden. Det blir så roligt då och tar all fokus från de offerter jag vill att de lämnar. Haha.

KRAM

New roof anyone? xxA 


18 kommentarer18 kommentarer om “Takläggare Lidingö”

  Köpte ni av en lokal Lidingömäklare? Om så är fallet brukar dom har bra koll på bra och seriösa hantverkare/takläggare.lycka till!

  Reply

  Takvision kan du prata med och bilda dig en egen uppfattning om. Själv är vi nöjda.

  Reply

  Viktigt med val av hantverkare. Det finns många dåliga hantverkare. De, som rekommenderar stora paketlösningar, tror jag man ska vara skeptisk till.De, som gör en sak bara, är troligen mer trovärdiga, ofta. Byggnadsvårdsmänniskor skulle jag vända mig till. Då blir förhoppningsvis också stilen rätt.

  Reply

  Hej
  Mälarvikens tak och bygg gjorde om vårt och flera grannars tak för ett par år sedan. Jag blev nöjd med servicen.
  Mvh
  Cecilia Ratnér

  Reply

  Blev sugen på att testa havrelatte. Köpte en förpackning på coop och värmde med extra starkt kaffe. Jättegott!

  Reply

  Min kusin är mycket noggrann och vet vad som ska göras. Tog in offerter och flera referenser. Företaget som fick jobbet hade bra referenser men har inte gjort ett bra jobb hos min kusin (ett exempel, tjärpappen under takpannorna lades på med första lagret vid taknocken istället för nerifrån) vilket har lett till rättstvist i slutänden.

  Sen är det klart att företag säkert kan leverera både dåliga och bra jobb…

  Så det bästa är att försöka få referens från någon du känner/ kan lita på och som förstår vad man ska titta efter (inte bara att de är i tid och gör klart jobbet).

  Lycka till! ?

  Reply

  När vi bodde i villa använde vi tjänsten offerta.se flera gånger och var nöjda.

  Reply

  Vi använder alltid servicefinder och kollar referenser. Vi la om en del av vårt tak med takpapp och hängde om hängrännorna som var felplacerade. Till det använde vi Northpower takentreprenader AB. Men de gör bara papptak…
  http://www.northpower.se/tak/

  Reply

  Detta företag la om taket på vårt landställe. De gjorde ett suveränt jobb och var duktiga, snabba och pålitliga. Vi kunde inte vara på plats och övervaka arbetet någonting, men de gjorde arbetet och vi har inget att klaga på

  John Påhlman

  PÅHLMAN ACCESSO AB
  Sockenvägen 535
  121 34 Enskededalen

  0709-54 35 27
  [email protected]
  http://www.reroof.se

  Org. Nr. 556800-0680

  Reply

  On time service har de flesta i vårt lilla område använt sig av, på Lidingö. Alla har varit jättenöjda i alla fall när det gäller tak! Det är nog dom vi väljer när det är dags..

  Reply

  Vi håller precis just nu lägga om vårt tak med hjälp av Göta Tak. So far ?

  Reply

  Hej igen! Kan verkligen rekommendera Göta Tak. De var supersnabba; klart med allt på två dagar och trevliga att ha att göra med. Vi är jättenöjda!

  Reply

  Kul att ni blev nöjda Åsa! Tack för att ni rekommenderade mig bloggen.

  Mvh Gustav – Göta Tak

  Reply

  Hej Andrea,

  Kan verkligen rekommendera Trygg Fastighetsrenovering AB i Stockholm, en takläggare med över 30 års erfarenhet. Blev supernöjd!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här