Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:07 | August 26, 2017

Renovering

Jo då så att. Renoveringen går framåt!

Hallens magiska tapet börjar komma på plats till exempel.

Den har som en tygkänsla till sig. Så cool.

Bardisken är borta! I oktober ryker hela köket men bara att bli av med den där baren gör skillnad. Så här såg den ut:

Istället ska vi ha en köksö fast på andra ledden. Mycket bättre flöde.

Valda delar av Ivars rum är på G (här kan du läsa om planen). Hela den här väggytan ska bli säng. Alltså två sängar efter varandra. 🙂

Längtar tills det är klart, men det kommer dröja innan det är helt som jag vill ha det…

KRAM


6 kommentarer6 kommentarer om “Renovering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kommer ni att sälja köket på Blocket t ex? För det ser ju ut som att det är ett kök av bra kvalitet även om det kanske inte är i er smak. Blir bara lite fundersam över människors beteende i allmänhet när det gäller att slänga/byta ut saker trots att grejerna är helt ok. Det är så mycket överkonsumtion nu för tiden vilket media och handel har ett stort inflytande över. Hur tänker du kring detta? Om köket är bra annars hade jag personligen kanske valt att bars byta ut beslagen, nytt kakel och bänkskiva.

  Reply
 • Ja absolut att det ska säljas om nu någon vill ha det, men gamla ägaren rekommenderade oss att byta då det var i dåligt skick, även om just luckorna ser fina ut på bild… Tro mig, jag är expert på att fixa upp gammalt som är “fult”, har ju till och med skrivit en bok om det. 😉

  Reply
 • Aha jag förstår. Inte för att du behöver motivera för dina läsare de beslut du fattar men då blir det lite mer logiskt. Kul med boken, den får jag försöka hitta. Lycka till med renoveringen! Så kul att du delar med dig. Kram.

  Reply
 • Hur stort är huset och i vilket område ligger det?

  Reply
 • Hej! Jag undrar såklart vart tapeten i hallen kommer från?
  Mvh Therese W Olsson

  Reply
 • […] Jag vände ju på köksön, tidigare var den som en bardisk som gick ut från vänster vägg (bild här). Men det blev inte bra. Dels var det för långt från diskbänk till bardisk, ytan blev […]

  Reply