Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:07 | August 30, 2017

Fjällinredning

På fredag flyger jag och Ced upp till Östersund för en helg på fjället norr om Åre, nära Fäviken. Vi är ett helt gäng som åker, en resa som varit planerad i många månader. Så kul! Vi ska jaga och gå på fjället, tydligen är man ute mellan 6-8 timmar och går. Helt i vår stil. 🙂

Hittade det här fina hemmet, du vet väl att alla mina inlägg om alpinredning ligger under en och samma flik HÄR.

Idag är en fullspäckad dag. Möte på möte på möte, renovering på Lidingö, renovering i vår gamla lägenhet (fixar lite saker innan utflytt), skriva de sista sidorna i kursen, repetera inför moderatorjobbet i morgon kväll i Sturegallerian, styla inför stylingjobbet i morgon dag för Clas Ohlson, fixa inför resan, skjutsa barn till aktiviteter och så hinna med en lunch med en gammal kompis som bor utomlands. Joråsatte, älskar det är fart och fläkt!

Innan jag glömmer – i morgon är det alltså Fashion Night. Förra året höll jag i en livepodd i Moodgallerian och i år är jag konferencier i Sturegallerian där det blir modevisning, man kan få hår/make, goodiebags, alla butiker har erbjudanden osv. Mellan 17.30-21.30, kom förbi!

Ha en härlig dag, KRAM

Alpine interiors, always a good idea. 🙂 xxA

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Fjällinredning”

    Kul norrsidan är vackrast! Och Fäviken är super! Kolåsen och Anjan är ju bara för fint. Annars vet jag inte var de har boende. Huså herrgård?

    Reply

    Går tyvärr inte i morgon skall gå upp 02.45 på fre morgon planet går halv 7 men såg att dom rullade ut GULA mattan från Sturegallerian..
    Men lycka till…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här