Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:46 | September 4, 2017

Måndag

Oh la la, hej verklighet. Efter en rörig natt var det bara upp och få iväg stora barn till skolan. Lite meckigare nu när vi bor hos mamma och pappa och inte har ordning på någonting egentligen. Regnkläder, mössor, vantar – allt i flyttkartonger. Lite ösregn på det.

Hade hoppats kunna flytta in idag, men det är fortfarande inte klart i sovrummen med mattorna så det blir några dagar till hos mamsen. Mysigt ändå och tur att vi har möjligheten. 🙂

Åkte förbi huset igår kväll när alla barn var nattade och spanade in status. Så spännande.

Nu har jag ägnat hela morgonen åt att jaga leveranser, fixa ihop en kommod till gästtoaletten och planera. På onsdag ska jag spela in en film i huset och just nu finns ju inte en möbel på plats, haha. Men allt löser sig!

Här ska det alltså bli fullt inrett till onsdag kl 09. Joråsatte.

Ha en fin dag! KRAM

 

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Måndag”

    Heja dig! Du är en sann inspiratör! Ditt tempo, din glädje och din optimism! Så härligt att läsa din blogg! Kram och lycka till med allt!

    Reply

    Tack för att vi får följa med i renoveringen, jag älskar att få se renoveringar och renoveringsresultat!!! Vilken häftig tapet Diana får, hade aldrig vågat sätta upp den själv på väggen om jag inte sett den på större yta 🙂 Lycka till med flytten och hoppas ni kommer stortrivas i nya huset!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här