Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:33 | September 16, 2017

Palazzo Genua

Vilken kväll igår. Brudparets släkting har ett gammalt palazzo inne i Genua och hade bjudit alla på cocktail dinatoire.

Jag kunde inte sluta titta på alla vackra miljöer och dekorationer! Det var rätt mörkt och suggestivt där inne så ni får ta bilderna för vad det är. Hade någon burit mask och haft slängkappa hade det inte känts det minsta konstigt. 😉

En liten hund inmålad i muralmålningen. Coooooolt. Jag sportade min By Malina-klänning (adlink), så användbar och resvänlig då den inte skrynklar alls.

Nu ska vi ut på stan. Det är sol, men inte strandvarmt så det blir sightseeing och lunch istället. Ha en underbar dag!

KRAM

Party night in Genua last night, super cool palazzo. xxA


2 kommentarer2 kommentarer om “Palazzo Genua”

    Vad har du för typ av bh under en sådan typ av klänning? Eller hoppar du det? Kan du inte göra ett inlägg om tips på underkläder under festkläder? Tycker det är svårt att få till i konstiga skärningar på klänningar

    Reply

    Hej! Hur funkar det att lämna er bebis? Får intrycket att ni gjorde det relativt tidigt. Är själv hemma med en bebis tillsammans med min man och längtar att få resa eller gå på fest. Men det tar verkligen emot att låta mina behov gå före när jag vet att hennes starka behov av närhet är under en så begränsad tid. Tar tacksamt emot tips hur göra när de är i den så känsliga åldern. Tack för en bra blogg!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här