Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:04 | October 1, 2017

Födelsedag

God underbar kväll kära bloggläsare. Ännu en födelsedag har passerat. Bordet kanske göra som min mormor, sluta fira födelsedag och istället gå all in på namnsdag. 🙂

Men jag gillar att fylla år och har inga problem med siffran, hehe.

Fick börja dagen med spännande paket.

Som jag ska visa mer om.

Njöt av att ha det fint och städat hemma. Vi körde ju en mega-drive igår, fick så mycket gjort!

Solen sken in genom fönstret och jag bara njöt. Längst där borta glittrar vattnet, så härligt. Kakelplattorna däremot kommer få sig ett lyft…

En havrelatte och nocciolo från Sempre fick livsandarna att återvända efter en bättre kväll på stan igår med Ced.

Vi åt födelsedagsbrunch på Diplomat. Firade lite båda två. Cedric fyller år på fredag men är bortrest då så vi körde dubbelt idag istället. Jag sportade smutsrosa och blått, en kombination jag verkligen gillar.

Jackan kommer från Soft Rebels (liknande här), byxorna har ni sett förut och de är från Day (liknande här på rea), skorna är från Apair och jag kan inte sluta bära dem, de är så gryyyymt sköna att gå i. Väskan är ju min present till mig själv och kommer från Polo RL (adlinks).

Mellan damm och…

På eftermiddagen kom de stora barnen tillbaka från sin pappahelg och vi gick/cyklade en rejäl tur. Hundarna var överlyckliga och Isabella satt och njöt i vagnen. Jag vänder den framåt när vi gör sådana här turer så att hon kan titta efter syskonen/hundarna. Hon tycker det är såååå kul.

Den här veckan väntar en del kul jobb men också en del husfix. Jag känner att jag verkligen vill få klart det mesta nu och inte “nöja mig” vilket är så lätt gjort när man är 70% klar. Det är gardiner som måste bestämmas/beställas, väskor att packa upp, förråd att styra upp där allt nu bara är intryck, pärmar att sortera och en köksbänk som måste avgöras vilken det ska bli färgmässigt.

KRAM och tack för era grattis.


22 kommentarer22 kommentarer om “Födelsedag”

  Grattis på födelsedagen!!
  En fråga, har ni ingen tv eller högtalare? Eller har ni det i annat rum? 🙂

  Reply

  Jag har nominerat dig till att bli nästa inredningsbloggare, den där tävlingen ni vet. Din blogg är överlägset bäst! Jag uppmanar alla andra till att rösta på Andrea Brodin! Ni kommer hit och finner inspiration helt gratis! Det är dags att visa uppskattning! Rösta på Andrea gott folk!!

  Reply

  Hej

  Vad fint det är hemma hos er, snyggt inrett. Jag ser de glittrande vattnet längre bort. Härligt att ni fick mysa och fira ihop era födelsedagar. Underbart väder var de igår så förstår att ni också var ute..Idag är det verkligen höst i Stockholm, jisses vad de blåser..Jag planerar in att gå lite tidigare från arbetet idag och ut och jogga innan de blir för mörkt
  Ha en fin måndag
  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här