Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:36 | October 24, 2017

Köksrenovering

Godmorgon kära bloggläsare. Eller nästan godförmiddag vid det här laget. Känns som om jag varit uppe en evighet redan. Eller så är det allt som har hänt sedan jag gick upp, haha.

Nu på morgonen har de i alla fall börjat preppa för att riva köket idag. Vi packade ner allt i kartonger igen och ställde det runt matplatsen så att det blir lätt att både hitta grejerna nu under tiden men också lätt att flytta in igen i det nya köket.

Man kan väl säga att timingen är rätt. Diskmaskinen tackade för sig inatt så jag stod i panik och handdiskade en fortfarande smutsig maskin i morse. Finns det något äckligare än att plocka upp smutsiga tallrikar och bestick. Brrr.

Det är inte mycket som äcklar mig, men hår i badrum och intorkade matrester i en lite varmfuktig diskmaskin är inga höjdare. Alltså det där med håret måste jag verkligen jobba med känner jag. Skärpning.

Just nu ser det så här kaosigt ut. Notera hunden. Maken till linslus.

Nu ska det köras järnet här i en vecka. Rivas, bilas, läggas ny golvvärme + förberedas för nytt värmesystem OM vi byter senare, flytspacklas, läggas nytt golv, flyttas avlopp, flyttas takfläkt och så slutligen målas. På tisdag kommer köksleverantören och monterar upp alla skåp och så sen ska det mätas för bänksskivor. Jag räknar med runt tre veckors besvärstid. MEN SEN! Oh la la, det kommer bli så fint så fint. Tänkte visa er lite tankar senare i veckan.

Ha en alldeles underbar dag. KRAM.

Kitchen renovation starting today. All cleaned out of the cupboards and soon it will all be torn down… xxA


3 kommentarer3 kommentarer om “Köksrenovering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • håhåjaja! Vilka minnen det väcker 🙂 vi gjorde liknande resa för 10 år sen, maken rev ut köket, jag reste bort i 4 dagar med 3 barn ( 10-13) när själva utrivningen gjordes så han fick vara ifred , sen levde vi i ca 4 veckor med köksbordet i vardagsrummet, köksskåp som stog där med det allra viktigaste- inga middagsgäster under denna tid haha!!
  Spisen och mikro i vardagsrummet, inga storkok heller får jag säga, tortellini blev nästan standard- men det var maj månad, och altanen blev tillhåll när vädret var fint.
  Diskade gjorde vi i badkaret!! 🙂 🙂
  Men åh! va vi njöt när det var klart!!! Lycka till med ditt kök!

  Reply
 • Lycka till!

  Reply
 • Vad kul och spännande det skall bli att få följa. Iofs tycker jag inte det ser katastrof ut nu heller, åtminstone inte luckorna & fläkten. (ok, golvet känns väl sådär) Blir superlätt äcklad av saker själv, hår och div.andra partiklar i ostädade badrum-urk, likaså “hårbottenlukt”-dubbelurk! Skön tisdag!

  Reply