Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:30 | December 21, 2017

Adventskalender lucka 21

Inlägget är en del i min adventskalender och det kanske kan uppfattas som reklam, däremot är inga luckor betalda samarbeten.

Oj oj oj, jag måste säga själv att årets kalender slagit alla rekord. Både i fina grejer att “lucka ut” men också i kommentarer. Ni är många som är med och vill lucköppna! 🙂

Dagens lucka, en riktig fåtölj-godbit från Cult Furniture, “Arizona Retro Stol” i färgstark sammet. Så fin och urhärlig i färgen måste jag säga. Fåtöljen har varit visnings-ex på en pr-byrå men är förstås helt fräsch och fin!

Gör som vanligt, kommentera under dagen. KRAM

 

 


255 kommentarer255 kommentarer om “Adventskalender lucka 21”

  Wow, vilken fantastisk fåtölj. Den är som ett konstverk i sig själv. Skulle passa sååå bra hos mig??

  Reply

  Om min sambo fick bestämma skulle nog allt i vår bostad vara svart och vitt. Tack och lov har han ingen sådan veto-rätt! Men det blir en hel del argument när vi ska handla möbler…jag vill gärna ha en rejäl färgklick, som bryter av och tillför “lite själ” till rummmet och denna stol är precis vad jag letat efter- ursnygg!
  Är gärna med och tävlar!
  Kram kram

  Reply

  Den skulle bli perfekt som en färgklick i vårt annars ganska neutralt inredda hem, så fin ✨✨

  Reply

  Vilken underbar fåtölj, den skulle verkligen lyfta hela mitt vardagsrum.

  Reply

  Herregud vilken ljuvlig färg ? jag är en av de människor som gärna adderar färg till mitt hem för att verkligen få den där mysiga hemma känslan. Denna hade fått stå bredvid vårt stora olivträd i hallen under en förstoring på vår lilla gosse. En sådan här detalj i hemmet måste ju verkligen visas upp och bli det första man ser när man kommer in. Håller mina fingrar och tår. Ville drömvinst ? [email protected]

  Reply

  Helt fantastisk! Önskar mig denna i julklapp, hade varit så snygg i mitt sovrum.

  Reply

  Åh vilken fin stol. Blir helt förälskad? den skulle vara som en karamell i mitt hem. Nu är det bara att hoppas att jag har tur att vinna.

  Reply

  LJUVLIG!!! och jag tror minsann att den skulle passa väl ihop med min rosa sammetsfåtölj:)
  Håller tummarna att den får flytta hem till oss!

  Reply

  Åhh, vilken fantastik fåtölj!!! Den skulle bli så fin, så fin, hemma hos oss

  Reply

  Åh! Det verkligen står mitt namn på den här läckra fåtöljen. Dessutom min absoluta favoritfärg ?? Jag skulle gärna vinna en sån läckerbit.

  Reply

  Vilken otrolig fin fåtölj, hade passat perfekt i vårt nyrenoverade barnrum i väntan på att bebis ska anlända 🙂

  Reply

  Wow vilken fin fotölj, skulle passa ypperligt i min dotters nya hem så här håller vi tummarna denna dag för dag före dag före dag före.. 🙂

  Reply

  Åh, den skulle jag vilja vinna till min 12-åriga dotter som ska få en make-over av sitt flickrum i julklapp! En turkos fåtölj skulle verkligen göra susen!

  Reply

  Så cool!! Hade varit sjukt snygg i mitt vardagsrum ?

  Reply

  Denna skönhet vill jag vinna åt min dotter till julen!

  Reply

  Nu kommenterar jag igen- håller med, så mycket fint i adventskalendern ju!!! Att jag dessutom precis har flyttat till en ny lägenhet gör att jag skulle vill fylla den med alla fina grejer 🙂 Den här supersnygga fåtöljen skulle verkligen utmärka sig i mitt vardagsrum!

  Reply

  En så tjusig fåtölj hade jag gärna haft i mitt nya sovrum, den hade blivit perfekt i övriga grå färgskalor. Ha ens kön dag!

  Reply

  Woho, denna skulle passa perfekt i min nya lägenhet. Som student hade det varit lyx att få ha den i rummet ?

  Reply

  Jamen en sån liten färgglad pärla! Skulle passa perfekt i min nya lägenhet!

  Reply

  Har en liten tom plats för den om den vill komma och bo med mig.
  Att den har lite historik gör den bara mer charmig ; )

  Reply

  Så himla fin fåtölj, den har jag mer än gärna vunnit!

  Reply

  Åh, ,min dotter skulle bli helt överlycklig för denna skapelse! Hoppas på tur så klart!
  Kram
  Karin

  Reply

  Jättefin färg, har letat efter något med ungefär denna färg att ha i vardagsrummet så denna vore faktiskt perfekt. Gör helt enkelt rummet lite roligare och intressant, samtidigt som en till får plats vid julmyset.

  Reply

  En fin stol bör man ha,
  för att skryta om sitt hem man ska.
  Varför vara som alla andra
  när man kan sticka ut i en färgrann anda.
  I vardagsrummet den stå så fin och grand,
  en färgklick i ett annars så grått svealand

  God jul

  Reply

  Vilken urflott godbit, karamell! ??
  Åhhh vad jag skulle vilja ge bort denna till en god vän som gått igenom ett omänskligt tufft år. ?
  Hoppas på tomten och lite tur! ?⭐️?

  Reply

  Precis en sån liten färgklick som jag älskar . har en tråkbeige soffa som avcharmar rummet…den här skulle bota tråket rätt bra =)

  Reply

  WOW! Vilken härlig fåtölj i min dotters favoritfärg, den skulle bli perfekt i hennes rum! Tack för en inspirerande och intressant blogg med ett lika inspirerande och framförallt respektingivande kommentarsfält utan dumma kommentarer, klapp på axeln till oss alla snälla :), god jul!

  Reply

  Jag är säker på att min 16-åriga bonusdotter skulle ÄLSKA denna fåtölj i sitt nya rum. Jag och min (blivande) sambo håller just på och tar ett stort och härligt steg i livet och slår våra påsar ihop :). Vi är mitt i renovering nu och håller på och bygger nya rum till våra fyra barn och denna fåtölj hade blivit toppenfin i nya tonårsrummet i källaren med egen ingång :).

  Reply

  Åhhhh vilken liten godbit. Ligger hemma sjuk med influensa och gravid i femte månaden och tänker att den skulle bli en perfekt amningsfåtölj 🙂 hoppas hoppas den blir min!!!

  Reply

  Viken fantastisk smällkaramell 🙂 Jag smälter som snön på backen! Fåtöljen är varmt välkommen till vår familj

  Reply

  Gudars, så läcker! Den skulle mer än gärna få flytta hem till mig.

  Reply

  Åh, Andrea. Min drömfotölj som skulle passa helt fantastiskt bra i vårt sovrum.
  Som mammaledig har man inte nåt vidare stort shoppingkonto men väl mkt tid att drömma och tänka på inredning. Den här önskar jag mig. Ställa bredvid sängen, lägga en fin kudde på och kanske lägga sitt nattlinne på under dagarna. Håller alla tummar jag har??

  Reply

  Åh, den här vill jag ha i min nya lägenhet. Ser framför mig hur jag sitter i den med en puff under benen, en katt i knät och en god kaffe i handen.

  Reply

  Wow!
  Men den får gärna flytta hem till mig. Fantastiskt fin färg som skulle pigga upp hos mig. 🙂

  Reply

  Å, vilken fantastiskt fin fåtölj! Vilken julklapp till familjen den skulle vara, håller tummarna allt jag kan…

  Reply

  Oooh vilken pjäs!! Jag har nyligen fått ett litet kontor/bibliotek här hemma! Verkligen en dröm! Men jag fattas en mysig fåtölj (och en matta) för att rummet ska bli komplett. Denna magnifika möbel hade passat som en smäck!

  Reply

  Oh wow! Väntar vårt första barn inom två veckor och detta skulle vara en helt fantastisk amningsfåtölj 🙂

  Reply

  Vilken liten godbit. Den skulle verkligen förgylla vårt vardagsrum. Hoppas på tomten.

  Reply

  Så underbar fin fåtölj, vill gärna vinna, men det kommer väl aldrig att hända mig som har haft så mycket otur

  Reply

  Vilken snygg fåtölj, och underbar färg. Drömjulklapp!

  Reply

  Fin! Den skulle bli alldeles underbart fin i mitt tråkiga vardagsrum. Kommer aldrig till skott nämligen eller hinner just nu med en liten bebis. ❤

  Reply

  Åh vilken fin fåtölj! Den skulle jag vilja ge till min mamma som älskar den färgen!

  Reply

  Men jösses vilken lucka! Jag vill vinna, skulle passa perfekt framför min kamin! Hoppas på tur 🙂

  Reply

  Snyggast jag sett,
  denna önskar jag mig hett !
  Färgen är så fin,
  killen kommer göra en förvånad min !
  Den passar ju perfekt,
  kommer ställa den i sovrummet direkt !

  Reply

  Vilken dröm !
  Skulle passa perfekt hos mig som försöker skapa ett hem med lite mer färg
  God jul och tack för alla härliga inlägg under 2017/Malin

  Reply

  Oj, oj, oj! Jag håller verkligen med. Vilken julkalender ni har i år. Denna fåtölj är underbart snygg! Älskar turkos och gulddetaljerna på benen. Vinner jag, vilket jag hoppas otroligt mycket på, så skulle jag ha den i vardagsummet. Skulle passa så bra i ett tomt hörn jag har funderat på länge vad jag skulle ha där. En läslampa till och ett avlastningsbord så blir det en perfekt hörna att koppla av i.

  Reply

  den var jättefin precis samma färg som min nya soffa skulle verkligen passa in i mitt hem

  Reply

  Åh herregud min skapare vad snygg fåtölj! Den hade mer än gärna fått flytta hem till mig!

  Reply

  Det är inte klokt så fina saker du luckar ut, men den här fåtöljen tar nog priset! Den är såå snygg och färgen är ljuvlig!

  Reply

  Vilken fantastisk färg! Dessutom tror jag att den skulle lösa problemet med ena hörnet i sovrummet där en gammal pall just nu står och gömmer sig.

  Reply

  Snygg! Precis min färg! Hoppas verkligen att turen är med mig för en gångs skull! ?

  Reply

  Wow vilken fantastisk lucka, oh la la ? Snälla fåtölj, flytta hem till mig. Jag lovar, du kommer att trivas utomordentligt bra och alla kommer att älska dig som en familjemedlem ???

  Reply

  Å, vilken dröm! Älskar färgen, väljer alltid den men har hittills inte vågat på någon möbel. Nu kanske det är dags?!

  Reply

  Jag är med! Ääälskar färgen! Hsr letat efter en sittpuff i precis samma färg men jag har inte råd med en just nu. Men den här vore helt perfekt i mitt vardagsrum!!

  Reply

  Så till min man igår att direkt julen är över vill jag möblera om vardagsrummet. Hitta nån snygg stängd förvaring till alla leksaker , ny matta m.m. Denna fåtölj skulle vara pricken över i:et och så snygg kontrast till vår andra fåtölj ?

  Reply

  Ser du jag sitter redan i den
  att jag vinner har jag på känn.
  Snygg är färgen likaså
  passar ihop med min soffa grå.
  Att den har använts gör ingenting
  när jag är dragen bara slå en pling.

  Reply

  Jättefin fåtölj i fin färg som jag hoppas vinna. Min gamla fåtölj är sliten och denna skulle passa perfekt hemma i vardagsrummet.

  Reply

  Jag fullkomligt älskar denna stilen. ?

  Tänk om jag i denna får sitta,
  Då skulle för en stund allt annat kvitta,
  Den skulle passa så himla bra,
  Önskar att jag denna ha

  Reply

  Göör fin fåtölj ju! Den skulle vara perfekt i mitt sovrum, håller tummarna för vinst! ☺️

  Reply

  Åh, åh, åh…i min absoluta älsklingsfärg dessutom. Kan inte mycket annat än att hålla tummarna extra hårt idag. God jul

  Reply

  Sjukt snygg! Både modellen och färgen! ♥

  Reply

  Tjusig som tusan. Skulle göra sig väldigt bra i vårt nyrenoverade sovrum som behöver en liten färgchock ?

  Reply

  Den skulle göra sig fint i min kolonistuga, nätt utan armstöd, en sådan jag letar efter.

  Reply

  Vi behöver byta ut vår 80-talsskinnfåtölj, den här skulle passa perfekt!

  Reply

  Här får du en grej som säkert gör dig glad och räcker längre än en ask choklad. Den kan i vardagsrummet stå och här kan du många mysiga stunder få.

  Reply

  Åh! Teal – världens finaste kulör eller vad? Fullkomligt ÄLSKAR denna fåtölj! Hade varit en match made in heaven intill min soffa!

  Håller tummarna så hårt ✨

  Reply

  Wow wow wow vilken fin!! Har spanat på denna förut och som en äkta sammetsälskare så skulle denna mer än gärna få flytta in i mitt annars väldigt vita och gråa hem, för att sprida färg och glädje! Håller tummarna!

  Reply

  Snygg och nu hoppas jag att det är min tur?

  Reply

  Ho Ho Ho, vilken fining, älskar sammet och färgen, skulle passa perfekt hemma hos mej.Hoppas:):):):)

  Reply

  EN turkos dröm för mig i en lägenhet som fortfarande inte riktigt kommit till sin rätt efter några år. Denna dröm till vardagsrummet är pricken över I:t och alla pusselbitar i vardagsrummet skulle falla på plats 🙂

  Kram tilda

  Reply

  Denna är helt i min smak,
  kommer passa perfekt för min bak !

  Reply

  Min loppisfåtölj som blivit lagad för många gånger sjunger på sista versen. En ny skulle förgylla den här dagen.

  Reply

  Detta är en vinst som är den absolut bästa detta år för vår del. Min värkbrutna sambo söker med ljus o lykta en fåtölj som denna. Men man får låta turen vid utlottningen avgöra. En äkta kommentar blev det från ärlighet blev det i alla fall.

  Reply

  Wow vad läcker den här skulle bli i vårt färglösa vardagsrum. En urhärlig färg att plocka upp och bygga resten av inredningen runt!

  Reply

  Vilken härlig “karamell” – en fåtölj man blir glad av… Hade varit fint hemma 😉

  Reply

  Åh den skulle jag önka att få ha i mitt samtalsrum! Så mina klienter får något fint att sitta på medan de guidas mot ett liv med mer glädje och självkänsla!
  Tack ?

  Reply

  Åh, denna vill jag ge till min mamma som ska göra om i gästrummet!

  Reply

  Vilken otroligt läcker fåtölj! Så klart man vill vara med och tävla om den! 🙂

  Reply

  Vilken härlig fåtölj! Man blir verkligen glad av att se den och den skulle passa ypperligt i vårt sovrum. Hålller tummarna. 🙂

  Reply

  Åh jag älskar den färgen! (och att det börjar komma färger på möbler igen, inte bara grått och svart).
  önskar mig till min nyinredda hall.

  Reply

  Hade passat bra i vårt nya tv rum?En fin julklapp till mig själv?

  Reply

  Vilken läcker färg? skulle bli den där färgklicken som mitt hem behöver!

  Reply

  Wow, den här färgen matchar min själ! Skulle så gärna vilja piffa upp min lilla lya. Det är så viktigt att ha det fint hemma, hemmet är ju ens trygga borg. Hoppas att tomten hittar hem till mig med den här, då skulle jag bli så otroligt glad!

  Reply

  Wow, så otroligt snygg. Snygga ben oxå. Önskar den blev min då vi ska flytta till en mindre lägenhet och måste göra oss av med öronlappsfåtöljen. Chich färg o precis lagom stor.
  God Jul o Gott slut önskar jag dej o din familj.

  Reply

  Verkligen superfin! Den skulle passa fint i vårt fåtöljlösa hem <3

  Reply

  Det vore toppen att denna fåtölj få vinna
  Storlek och färg passar mig och min kvinna
  Den kommer då att ta granens plats efter jul
  Att få överraska med denna godbit vore jättekul.
  För behovet den fyller för nära och kära
  Tänk att slippa extra stolar at bära
  Så hoppas på att Fru Fortuna är oss med
  Och att det är jag som får ett glädjande besked

  Reply

  Denna godbit vill jag verkligen vinna! Har ett fult stort hål i sovrummet där denne skulle passa in som en smäck. Hålet ser man från hallen och ytterdörren när man kommer hem, så den skulle alltid synas dessutom. Hatar hålet och har länge dreglat över en fåtölj som denna. Snälla låt det vara min tur, har varit snäll i år ?✨?

  Reply

  Wow, kärlek vid första ögonkastet! Jag älskar (!) färgen och formen. En dröm att ha här hemma! Här saknas det dessutom en fåtölj överhuvudtaget och BEHÖVS verkligen! ??

  Reply

  Men vilken dröm! Man vill aldrig att den ska ta slut!

  Reply

  Men guuuuuud!!!!
  Snälla Andrea, nu har jag dagligen skrivit något fint/gulligt rim och liknanade men idag skrek jag bara rakt ut så mannen trodde att jag höll på att förlösa barnet 2 månader innan bf! Snälla fina tomten Andrea, gör min jul!! Sänd mig denna dröm till fåtölj!! Jag lovar att använda den vareviga dag tills jag är gammal och grå!

  Kramar från Fey

  Reply

  Wow, vilken fantastiskt fin fåtölj!! Helt underbar ju. VILKEN DRÖM!!!!

  Reply

  Den här godbiten skulle snabbt ta plats i vårt vardagsrum som är öppen planlösning till köket, vilken pärla!

  Reply

  Min favoritfärg! Rena rama drömfåtöljen. Mums!

  Reply

  Oh vilken fantastisk fåtölj! Skulle inte alls passa med resten här hemma men just därför skulle det bli så bra!

  Reply

  En endaste blick på fåtöljen, och jag blev hopplöst kär,
  kan inte erinra mig, att jag för en möbel känt så här!
  Försöker tänka på annat, men bilden på den
  hela dagen mig följer!

  Minnena över mig sköljer,
  i barndomshemmet fanns en gammelrosa fåtölj
  av mjukaste sammet, så behagfull och len.
  Om man i den skulle få sitta,
  måste man vara fin och ren.

  Drömmer att jag i Arizona Retro Stol en dag får sitta,
  den allra bästa platsen i huset jag till den måste hitta.
  Den mest underbara blågröna färg jag kan tänka mig,
  samma rofyllda nyans som havet ibland kan besitta.

  Sitta och njuta av en kopp kaffe latte
  i min zebramönstrade mugg.
  Att vinterstormen och isande vindar där ute kyler,
  bryr mig faktiskt inte ett dugg.
  För framför mig ju älsklingsfåtöljen står,
  och vi skall vara tillsammans i många, många år! ??

  Önskar dig och familjen en glad 4:e Advent och en riktigt God Jul! ????

  Reply

  Åh vilken fantastisk fåtölj! Skulle inte alls passa med resten av vår inredning men just därför skulle det bli otroligt snyggt!

  Reply

  Härlig färg och stil på den, skulle bli fint blickfång i vardagsrummet.

  Reply

  WOW, vilken fåtölj och fantastisk färg ? vore DREAM come true att äga den i mitt nya hem i februari ❣️✨ GOD JUL ✨

  Reply

  Jag är med och tävlar om denna underbara fåtölj!

  Reply

  Har letat länge efter en passande fåtölj som matchar min sammetssoffa. Denna har verkligen allt i sitt utförande med den fina modellen, de fina benen och den vackra färgen. Denna ÖNSKAR jag mig verkligen!

  Reply

  När jag väntade mitt första barn kom turkost in i mitt liv. Mitt tidigare blåa inredningsliv förvandlades sakta men säkert. Det blev mer aquamarin, turkost, grönblått i alla dess nyanser. Denna fåtölj talar till mig och gör mig så himla glad!

  Reply

  Ja, tack!!
  Och tack för en härlig och inspirerande blogg

  Reply

  Wow, skulle bli så härlig i vårt nya hus! Håller tummarna.

  Reply

  Wow, vilken adventskalender! Den här vinner jag gärna. God jul!

  Reply

  Likt turkosa havet fångar den min uppmärksamhet sametsmjuk och len i den kan du sitta och koppla av efter dagens slut och vara ner och sova mjukt. Den är som gjord för mina lilla hörna hemma i sovrummet. ♡

  Reply

  Då båda våra fåtöljer måste slängas, den ena har gått sönder och den andra är bara för sliten… hade denna lilla pärla suttit fint nu i juletid!

  Reply

  Vill först och främst bara säga att du satte ord på mina tankar i föregående inlägg. Man blir så förbannad rent ut sagt hur det kan fungera såhär i Sverige 2017. Fruktansvärt. Hur kan detta få pågå?!

  Från det ena till det andra som det heter…. materiella saker kan tyckas obetydliga i sammanhanget, vilket det ju också är men livet innehåller stort och smått.

  Skulle ställa fåtöljen bredvid min senaste investering – en grå sammetssoffa. Vilken fin sittgrupp det skulle bli!

  Reply

  WOHO så urläcker! Att få ha denna hemma skulle vara ett enormt stort lyft och faktiskt göra en så stor skillnad i mitt hem. Om jag hade vunnit denna så hade jag blivit den lyckligaste jag kan bli och värdesatt den på bästa vis. <3

  Reply

  Min dotters favoritfärg! Jag skulle bli överlycklig att få vinna den flotta fåtöljen till min dotters nya rum. Wow! Hoppas på tur!!
  Tack för en fantastiskt fin kalender och mysig blogg- läser den varje dag!

  Reply

  I vårt nybyggda hus är det många möbler som fattas,
  en snygg fåtölj från Cult Furniture skulle verkligen uppskattas,
  den skulle skapa en läshörna som heter duga,
  och ge en mer ombonad känsla i vår stuga.
  För med sin vackra sammet och färgstarka kulör.
  den ger hemmet direkt en mysigare interiör.

  Reply

  Den fåtöljen skulle passa fint i vårt vardagsrum, behövs en färgklick mot den neutralgrå vägen!

  Reply

  Hipp hurra – jag fyller trettiofem på juleda’n! Vilken härlig fåtölj att förgylla vardagen med, och bli gammal tillsammans med. Vårda, njuta och ha fina stunder ihop! Vilken födelsedagspresent det kan bli!

  Reply

  Första gången jag kommenterar en blogg! Men för den här fåtöljen bara måste jag göra det. Vill också passa på att säga att jag läser din härliga blogg varje dag. Stort tack för att du finns här och sprider inspiration och glädje!

  Reply

  Det här är ju mina drömmars fåtölj!!! Jag älskar starka färger som piggar upp, och det behöver jag verkligen eftersom jag lyckats få en kotkompression lagom till jul. Den här tjusiga fåtöljen skulle passa perfekt i vardagsrummet!

  Reply

  Men alltså WOW…den här fåtöljen är ju “to die for”. Lyckost den som vinner den!

  Reply

  Men heja heja – den fina stolen skulle nog inte leda till några större problem vad gäller placering… frågan är bara om hos mig eller hos särbon :)? Jag håller tummarna för den största klappen under granen!

  Reply

  Fantastiskt snygg fotölj! Älskar färgen och att den inte är någon av de vanliga ”tråkiga” färgerna

  Reply

  Ååh! Älskar färgen, modellen, ja.. ALLT med fåtöljen! <3

  Bad sambon om hjälp att kommentera här,
  för att vinna denna vackra fåtölj i fjärran där.
  Han ställde sig upp och började rappa,
  så jag hakan min nästan tappa.
  Nu får jag inte tyst på honom alls,
  orden flödar för fullt ur hans hals.
  Det enda som lugnar ner honom nu,
  är Cult furnitures vinst från finaste du!

  Reply

  I min hall? Ja men självklart! Där vill jag sitta medan jag väntar på att brasan ska ta sig.

  Reply

  Jag vill gärna vinna denna trofé !
  Hemma hos mig skulle det bli succé !
  Den känns mycket mer än ordinär,
  och skulle bli vacker hos mig här !

  Reply

  ÄLSKAR allt med denna fåtölj. Vi har slitna gamla skinnmöbler hemma. Denna skulle verkligen pigga upp!

  Reply

  OH YES!!! Perfect till “bottle green” fronter från Superfront som ska in vid matplatsen i mitt och dotterns nya kök. Perfekt “sitta och vänta på att mamma blir klar med maten” stol, samt att det kommer typ bli det första gäster ser när de kommer in i vårt lilla hus. En conversation piece.
  PLEASE PLEASE!

  Reply

  En fåtölj man blir glad av:) Jätte härlig färg, och jag tycker om att det inte är några armstöd på den.

  Reply

  Vilken fin fåtölj! Vi köpte en ny radhus (gammal, egentligen) och vi har nästan inga möbler så den skulle bli perfekt att sätta tonen på blivande inredningen.

  Reply

  Wow va snygg, skulle mer än gärna vinna denna fina fåtölj! God jul till dig!

  Reply

  Den här fåtöljen är oemotståndlig! Jag behöver den i mitt liv! Jag behöver den i mitt hem! Detta är precis den färgklick som min svartvita hall behöver (och utöver hur snygg den är så skulle den även betyda att jag inte längre skulle behöva sätta mig på golvet varje gång jag ska knyta skorna! och att jag bekvämt kan slå mig ner när jag kommer hem och inte resa mig upp på en evighet!)

  Reply

  Härlig färgklick, passar perfekt i mitt sovrum. Hoppas jag har turen med mig.

  Reply

  Ojojojojoj! VAD denna fåtölj skulle passa fiiiint hemma hos oss i Småland, där vi är trötta på platta paket!! Hoppas på vinst:D

  Reply

  En sådan här fin fåtölj står högst uppp på min dotters önskelista och hon vet exakt var hon ska ha den i sitt rum. Skulle bli så genuint glad om hon kunde sitta i en fåtölj på sitt rum och läsa som hon längtat efter så länge.

  Reply

  Perfekta fåtöljen att mjuka upp vårt karga gotlandshem med – extra bonus att det är i favoritfärgen!

  Reply

  Men guuud vilken godbit!! Alltså färgen – älskar’t! Snälla tomten, I’ve been so good this year.. ?✊?

  Reply

  Ååå jösses så fin hade passat superbra hemma i min vrå 🙂

  Reply

  Så fin ?!!! Skulle passa perfekt i mitt vardagsrum

  Reply

  WOW! Älskar färgen! Stolen är ju helt underbar! Håller på och inreder ett av sovrummen till ett dressing room (känns så himla lyxigt att ha det utrymmet… Yay för hus!) Skulle vara perfekt att ha denna när jag ska få på mig strumpbyxorna på morgonen! Har märkt att jag behöver en pall eller stol då. Så förutom att vara snygg så skulle den vara praktisk också. Ett sminkbord i teak, vita byråer och spegelgarderober är på plats. Håller alla tummar nu!

  Reply

  Håller tummen för att denna skönhet får bo hemma hos mig och familjen! Kram

  Reply

  Vilken färgklick fåtöljen skulle bli i mitt lite försiktigt beiga sovrum. Härligt.

  Reply

  Wow så cool och vilken dröm att få ha en sådan i hemmet 🙂

  Reply

  Denna stol skulle min dotter bli överlycklig för. Vill hemskt gärna vinna och ge henne den ❤

  Reply

  Vilken underbar fåtölj! Den skulle jag hemskt gärna vilja ge till min dotter. Hon älskar färgen och den hade blivit som ett smycke i hennes vardagsrum inrett i många gråa toner.

  Reply

  Sååååå SNYGG!! Den skulle sitta som ett smäck till vårt vardagsrum. Färgen är ljuvlig och så praktisk med tre barn.

  Reply

  Superläcker !? Den skulle verkligen vara magiskt läcker i mitt vardagsrum vid våra teakbord ?❤ Håller tummarna!
  Önskar dig en fortsatt fin kväll☺

  Reply

  Åh. Åh. ÅH! Den är som gjord för vårt bibliotek! Stilen. Färgen. Storleken. Denna vill jag överraska sambon med i julklapp! ❤️

  Reply

  Skulle bli alldeles perfekt till vår soffa.

  Reply

  Passar perfekt till min systerdotter 9år! Hon älskar allt turkost o behöver en liten möbel till sitt rum! Håller alla tummar!

  Reply

  Åh, den skulle dottern älska!
  Hoppas på tur ?

  Reply

  Gillar formgivningen på stolen och färgen är ljuvlig. Skulle passa utmärkt i mitt vardagsrum. Hoppas på att turen är på min sida denna gång:)

  Reply

  Hur läcker som helst, tänk att komma hem och få se denna härliga färgklick i hallen ?håller tummar och tår och önskar dig en god jul ?

  Reply

  vilken dröm fåtölj precis i min favorit färg
  hoppas på turen efter julen

  Reply

  Så galet fin. På önskelistan till jul och födelsedagen (juldagen) ?

  Reply

  Gjorde ett klipp förra året en fin nätt soffa omklädd då hade jag några slantar. Men det är fortfarande lite tomt hade tidigare en sjuttiotalsgrupp en fåtölj tvåsits- och tresits-soffa. Tycker mycket om mitt klipp vore perfekt med den snygga fåtöljen i sammet med min älsklingsfärg. Håller tummarna och önskar!

  Reply

  Den är som gjord för mitt sovrum! Jag älskar färgen och stilen. Perfekt julklapp till mig. 🙂

  Reply

  Åh, så fin! I favoritfärgen! Hoppas på tur den här gången.

  Reply

  Å så läcker ?? Skulle vara sp fin i min ”säker stil”-rosa hall!

  Reply

  Underbar fåtölj. Har precis flyttat till hus o det finns en del hörn att fylla.

  Reply

  Denna stol vill jag vinna till min nya lya. När killkompisar kommer över vill jag att de ska tänka “åh vilken snygg fåtölj” samt “vad bra inredningssmak han ändå har” Det skulle jag kunna uppnå om jag vann denna grymt snygga och schyssta fåtölj.
  Älskar färgen kopiöst mycket och har önskat mig porslin i samma färg i julklapp av familjen från mateus med prickar på. Tänk hur snyggt mitt vardagsrum skulle bli med fåtöljen och lite skålar i samma färg på bordet framför den.
  Håller alla tummar!

  Reply

  vilken dröm, perfekt i min första lägenhet jag har fått

  Reply

  Wow vad snygg! Så gärna skulle den få flytta hem till mig!

  Reply

  Den här fina fåtöljen skulle vi få användning för på studs när killarna spelar tv-spel i vardagsrummet…

  Reply

  Men, den är ju som gjord för vårt vardagsrum! Tack snälla tomten. Kram

  Reply

  Skulle vara en dröm att få låta denna fina fåtölj pryda min studentlägenhet! Wow, håller tummarna!

  Reply

  Är gärna med o tävlar. Den skulle bli min stol framför TVn hi hi

  Reply

  Idag skrev min 8-åriga dotter ett brev ✉️ till ett barn TV-program att hon vill få hjälp med inredningen av sitt rum för nu är det så fula tapeter och en gammal takkrona. Jag log för det är jag som valt tapet (för 8 år sedan) och min fina/coola om än modell äldre takkrona köpt på loppis. Chansen att hon får just sitt rum fixat av TV?? Chansen att jag vinner denna stol som en ny-fixar-start på hennes rum? Jag håller tummarna. Stolen skulle kunna vara utgångspunkten för färgsättningen i rummet ???. Coooolt!!

  Reply

  Vilken fin julklapp till min kära fruga, som garanterat åt henne skulle duga. Håller nu tummarna och hoppas få vinna, för då får jag julens lyckligaste och tacksammaste kvinna.

  Reply

  Åh, den här vackra fåtöljen villhöver jag! Den skulle passa alldeles utmärkt i vårt hem. God jul!

  Reply

  Jag vill vinna denna fåtölj till mig och min hund, <3
  För muskler och leder är den nog väldigt sund!
  Länge har jag önskat mig en men aldrig haft råd,
  Det blir ett alternativ till min datorstol som är något
  obekväm samt ganska hård. Jag och vovven kan ligga och
  mysa under en gosig filt så vi i vinter slipper frysa.
  Jag älskar färgen, som är så vacker, här ska jag läsa
  mina studieböcker. <3

  Reply

  Hoppas på en riktigt fin julklapp i år. Den skulle stå så fint i nytt nytapetserade vardagsrum. God Jul ❤️??

  Reply

  Wow så läcker! En underbaring till färgklick som ska få stå välkomnande i min hall!

  Reply

  Alltså wow vilken snygg färg på fåtölj! Denna pärla skulle få stå i hallen vid den upplysta väggen hemma hos oss, – det första man ser när man kommer in! 😀

  Reply

  Sicken lucka, fåtöljen är görtjusig, det är väl klart att man vill vinna den! Tänk att få sitta och handarbeta i den, inga armstöd i vägen. Skulle vara hur bra som helst. Håller tummarna nu.

  Reply

  Vår hall har ett tomt, kalt hörn som behöver en färgklick! Fotöljen är hjärtligt välkommen!

  Reply

  Åh älskar den ? och exakt en sådan fåtölj som jag letat efter och i just det tyget. Skulke passa perfekt i nya lägenheten och en 3 månader förtidig 40-års present till mig själv. Hoppas jag vinner ❤️?

  Reply

  Man kan lära gamla tanter att sitta fint!?

  Reply

  Hade passat perfekt i vårt vardagsrum med sin härliga färg, superfin verkligen så jag hoppas, hoppas att det är min tur att vinna just idag:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här