Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:33 | January 27, 2018

Kontor och förvaring

Här är några glimtar från mitt kontor hemma. Jag har ett eget rum där bara jag har mina jobbprylar, jobbpapper, skrivare, tyg-, tapet- och By Andrea-prover, min verktygslåda och så alla inredningsböcker förstås.

Känns bra att ha allt samlat och inte som när vi bodde i lägenheten, allt på matbordet. 😉

Förvaringen har ni sett förut, den har jag ju knåpat ihop själv med Ikea-prylar. Du hittar det inlägget HÄR. Jag har nu två sådana här skåp som sväljer så mycket pryttlar.

På skåpet har jag böcker och lite av mina egna produkter. Tavlorna ovan är David La Chapelle och kommer från Fotografiska. Det är Drew Barrymore som firar att hennes 1-månad gamla äktenskap är över.

Skrivbordet är också Ikea och stolen som är helt läderklädd köpte jag på en möbeloutlet. Den är så sjuuukt snygg. Papperskorgen är också i läder (eller något) och är en gammal Ikeapjäs. Mattan kommer från Layered.

På skrivbordet är det en lampa från Posh Living,  en ananasskål som jag fått från mamma, tyvärr minns jag inte märket. Pennburken är ett gammalt doftljus från Longchamps men jag gillade burken så mycket så jag tvättade ur den och återanvände. Den har en läderskoning runt vilket jag tyckte var väldigt snyggt. Jag gillar när det hänger ihop. 🙂

Det enda jag kanske saknar är en fåtölj och ett längre bord att bre ut mig över när jag är i skapandeprocess. Vi får se, kanske jag tar min brorsas gamla matbord som jag blivit “förvaringsperson” åt.

Sen är det ju sedan gammalt att varje snygg bild måste ha en tennisboll i sig. Hahaha, tror att en liten Jaxy varit i farten.

KRAM

Some pics from my office. Finally got my own space to be creative at. xxA 


8 kommentarer8 kommentarer om “Kontor och förvaring”

  Jag vet inte om du fortfarande vill ha tips på förändringar på bloggen, men jag saknar en typ header (vanligt med bild och namn på bloggaren) som man kan trycka på när man vill komma tillbaka till startsidan på bloggen. Eller är det bara jag som inte hittat den ”knappen” på din blogg?! ??

  Reply

  Haha, precis vad jag också undrat! Eller så är vi två som inte hittat “knappen”! ?

  Reply

  Fint du har det på kontoret! ? Drömmer om en egen arbetshörna i hemmet, nu har jag mitt skrivbord i sovrummet, vilket inte är optimalt. När jag någon gång i framtiden hittar ett större boende, då ska det bli av. Så länge ägnar jag mig åt att samla inspiration, vilket är rätt mysigt – att få drömma, fundera och planera!

  Reply

  Jättefint o praktiskt kontor…
  Hittade som sagt flamingon efter mkt letande
  På Hemtex i Fältan där stod flera stycken i en ” hage” så dom inte kunde rymma….?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här