Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:10 | February 11, 2018

Snö som Manchester

Det är så man nyper sig själv i armen så härligt vi haft det.

I morse gick vi upp supertidigt för att hinna åka lite innan liftarna öppnade. Jag känner lite folk häruppe och vi fick hänga på liftskötarna när de skulle upp. Därför hann vi med en timmes “ensamåkning” och hade backarna för oss själva. Förstå lyxen! Perfekt manchestersnö som bara frasade under skidorna.

Tomt överallt!

Jag har aldrig varit med om så fantastiska förhållanden som nu. Det är otroliga mängder snö, backarna är perfekta, det är lagom med folk och superbra stämning överallt.

Highlights: hundspann, middag på Fjällpuben för oss vuxna, middag på Copperhill för hela familjen (mer om det senare), bastu med snödopp för barnen, kaffe och bulle på Åre Kafferosteri och den alldeles underbara träningsvärken som bara riktigt bra skidåkning ger.

Båda de stora barnen kan hänga med fullt ut i alla backar och det är bara så kul att stå på!

Nu åker vi härifrån med ett jätteleende på läpparna och längtar redan tillbaka.

KRAM


2 kommentarer2 kommentarer om “Snö som Manchester”

    Va skall ni redan åka tillbaka ni kom ju nyss här e bara gråmurr…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här