Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:22 | March 18, 2018

Tapet med palmer

Minns ni när jag frågade er om tapeter med palmer? Är så sugen på en liten palmtapet i vardagsrummet. I den där hörnan ni vet, som jag frågat er om vad jag ska göra med?

 Så hittade jag den här tapeten, magisk! Finns dessutom i grönt. Tapetkärlek höööööög nivå.

Nu har jag fått svaret, tack vare de fina bloggläsarna Pia och Mrs M. Tapeten heter Coconut Grove Emerald i grönt alltså (950608) – Sophie Conran Wallpapers och man kan hitta den här. Tack tack tack kära ni för att ni både kom med namn, nummer och länk.

Bloggkärlek när det är som bäst.

Jag tänker att jag då tapetserar hörnan där det är marmorgolv så att det blir som ett rum i rummet och så kanske en grönmönstrad matta? Hmm, alla dessa val. Men jag väntar hellre än gör en snabb lösning som jag sen inte gillar. 🙂

KRAM

 


1 kommentarerEn kommentar om “Tapet med palmer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ja den där blå tapeten som du visade som exempel var ju vrålsnygga..
    Blir säkert snyggt med rum i rummet och gröna palmer…

    Reply