Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

05:20 | March 27, 2018

Veckans Inredningsfråga

Tisdag = veckans inredningsfråga! 

Idag om tapeter:

Hej Andrea!
Jag har en inredningsfråga; vi håller på och renoverar köket hemma, det blir ikeas vita bodbyn tillsammans med en mörk ekskiva. Jag är väldigt förtjust i tapeten dancing cranes i blått från Boråstapeter och skulle gärna vilja ha den som en fondtapet ( tror det blir för mycket att ha den överallt). Eller är fondtapet helt omodernt?

Hej, jag tycker det låter jättefint! Nu vet jag inte vilken färg du tänker på tapeten men jag älskar mönstret. Superfint mot ek också om du tar den blåa färgställningen.

Bilder: Engblad & Co.

Jag tycker du ska börja med en fondvägg. Känns det underbart kan du tapetsera hela rummet. Du kan också matcha tapetens färg med tex matta/kökspiff/gardiner osv så får du helhetskänslan.

Normalt sett tycker jag att man ska våga tapetsera hela rum, men det är så många faktorer som spelar in (ljus, antal fönster, hur man ska använda rummet, tapetens mönster och färgskala osv) så då är fondvägg bättre än ingen tapet alls. 🙂

KRAM


1 kommentarerEn kommentar om “Veckans Inredningsfråga”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fint att höra att fond ännu är ok! Vi bygger hus och jag drömmer om t.ex nån fin och könsneutral majvillantapet (eller har ni tips på annan?) till barnrummet, boråstapet till sovrummet… men vi har helt enkelt inte råd att sätta fina tapeter i alla rum. Så då återstår; tapetsera hela rummen med nåt man egentligen inte gillar eller bara måla. Fond + måla tror jag det får bli ändå.

    Reply