Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:05 | March 30, 2018

Jeansskjorta

Nu åker vi! Mot påskfirande, mot matkoma, mot långpromenad, mot bastu och isvaksbad, mot sovmorgon, mot stök och dans, mot påskmat, mot bebisgos, mot löppremiär kanske, mot gubbsov, mot bilfärd.

Jag idag iförd jeansskjorta. Detta underbara plagg! Jag sliter ju jämt på den jag “lånat” ur mammas garderob (som hon köpte på 70-talet) men den är väldigt baggy. Nu har jag skaffat mig en figursydd variant. Såååå fint!

Jag tror ni har sett det mesta förut. Det är ju det som är så roligt med styling, oavsett om det gäller kläder eller inredning. Att ta något “gammalt” och skapa något nytt och kul.

// Kofta – Lindex // Jeans – Lindex // Skjorta – Stenströms (i butik nu) // Väska – Polo Ralph Lauren //  Skor – Day, nu på 40% rea! // Adlinks.

Ha en härlig dag. KRAM


5 kommentarer5 kommentarer om “Jeansskjorta”

  Ja jeansskjortan är verkligen jättesnygg gillar den lite dovare tonen o inte så ljusblå.. .

  Reply

  Hej

  Snygg outfit, jeans går alltid hem. Jag såg ditt inlägg igår om LillaNymo, så trist..jag såg nyss en videosnutt på insta LillaNymo och valpen (killen) hoppas allt går bra
  Glad Påsk
  Kram

  Reply

  Ja det finns verkligen mycket att göra på den internationella arenan gällande barn flickor o kvinnor som i stora delar av världen inte alls räknas som en person är så hemskt skall va 0 tolerans för all typ av kvinnovåld denna tadatthet gör att det fortsätter…
  Nu tar jag en kopp kaffe tidigt uppe idag duka baka bröd mm ungdomarna kommer på påsklunch sen i kväll o natt arb i påsknattsmässan puh
  Glad Påsk
  ???

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här