Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | April 8, 2018

Pastell

Oh älskar alla vårpasteller nu! Så härligt att äntligen börja släppa taget om allt det svarta och grå.

Ni frågade om den här tröjan med volangärm. Jag har haft den hela helgen men med en blå skjorta under – också med volangärm, så fint!Nu ska jag ut på en tur med hundarna och Isabella. Det är inte det lättaste kan jag säga, de har lite olika agendor med promenaden om man säger så. 😉

KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Pastell”

  Hej

  Hoppas din tur gick bra, förstår att det kan dras åt lite olika håll…hihi Jag ska också ut på runda idag, men sitter nu med kaffe och njuter av nyhetsmorgon. Kanske det är dags för intervju med Jaxy om hon känner av våren
  Ha en fin söndag / Kram

  Reply

  Skall bara packa idag och åka till Spanien i morgon em skall bli härligt längtar efter blå himmel solglitter i havet…
  Handla det sista vaknade upp med ett ryck måste komma ihåg ljus köper nämligen bara svenska ljus som har en helt annan stearin kvalitet….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här