Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:59 | May 11, 2018

Soffa, Linnesoffa, Bäddsoffa

Godmorgon kära bloggvänner! Här är vi som vanligt uppe i ottan. Isabella gjorde den fina gesten att låta oss sova till 06, wow! Här kommer EN av de utlovade bilderna på vad jag pysslat med hemma de sista dagarna – tema BÄDDSOFFA kan man säga. Resten kommer senare.

Jag kände att jag plötsligt fick sådan energi för några veckor sedan och har nu börjat ta tag i sådant som inte blev gjort i höstas.

Sen kommer nog inte allt vara klart till sommaren heller, men jag gillar ju att hålla på så för min det behöver det inte bli helt färdigt än, hehe.

Först ut: Dianas rum. Här kan ni se en liten skiss jag gjorde nu för att ni ska få ett hum. Hennes rum är urhärligt med massor av ljus och en dörr ut i trädgården. Men alla fönster och dörrar gör det också lite knepigare att inreda. 

När vi flyttade in var hon besatt av tanken på att ha sängen där nu bäddsoffan är. Men det blev inte bra. Sängen gick över radiatorn, det fanns inte plats för en sänggavel och resten av rummet blev väldigt “tomt”.

Så efter lite övertalning fick jag henne att gå med på att flytta sängen till den långa väggen. Då har hon också härlig utsikt från två fönster och en glasdörr när hon ligger i sängen. Bra Feng som vi skämtar om i min familj!

Här ser du fler bilder från hennes rum innan jag flyttade sängen. 


Hur som helst blev omflyttningen av möblerna superbra. När sänggaveln är på plats får ni bilder på sängen. Just nu är det en förhandling också… 

I veckan kom den här urfina soffan från en utförsäljning av press-ex. Därför är ena benet lite slitet. Annars är den i perfekt skick! Igår bar jag och Cedric ner den och fick den på plats. OMG jag blev så nöjd, haha. Det är ju viktigast 😉

Den beige färgen passar perfekt ihop med den beige i tapeten (Ardmore Leopards Walk från Cole & Son). Man kan fälla ryggstödet och så blir det en bäddsoffa. 

Nu ska jag bara hitta några snygga kuddar att ha i soffan och få upp de där tavlorna tänker jag.

// Nalle – vunnen på Gröna Lund // Soffa – Jotex // Posters – Desenio // Kudde – gammal  // Matta – Kvm2 // Annonslänk.

Nu ska jag göra i ordning mig och ta mig till stan. Massor av möten trots att man trodde många skulle vara lediga och så vår Bootcamp med Fannie också. Hjälp.

I morgon är det Nyhetsmorgon runt 11, tema sommardukning inför alla fester (student/bröllop/dop/sommarfest etc). Kul! 

KRAM


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här