Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:44 | May 15, 2018

Stockholm Beauty Week, Hudvård

What a day. Sitter här hemma och ser i kors. Det är mycket just nu. Som alltid i maj. Idag var det Stockholm Beauty Week.

Jag var där och besökte en samarbetspartner (intervjuade på instagram stories om ni vill få lite tips) och det var rena drömmen för den hudvårdsintresserade! Här fanns allt i kräm/smörj/hår/tand/frans/mask-väg.

Jag hade flera olika möten innan så idag körde jag “businessklädd”. Ibland är det jeans och t-shirt och kånka möbler, ibland är det lite tjusigare. Mellan glam och damm, haha. 

Väldigt dåligt placerad fotoplats måste jag säga med en lampa rakt ovan. Inte en bild kan ha blivit bra här, oups…

Allt jag har på mig är mörkblått men med det konstiga ljuset ser det nästan svart ut. 

// Klänning med skärp i midjan, sjukt snygg på // Skor // Väska // Vissa annonslänkar.

Snart dags att ta hand om barn x 3, hund x 1 och klicka hem två av DENNA till vardagsrummet. Woop woop!

KRAM


4 kommentarer4 kommentarer om “Stockholm Beauty Week, Hudvård”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här