Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:25 | May 22, 2018

Spegel, Hall, Entre, Mässing,

Nu har vi fått upp spegel i hallen! Woop woop, plötsligt händer det.

Det är verkligen de sista bitarna nu innan eventet i morgon. Varför måste man ha en tillställning inplanerad för att få tummen ur och göra mera klart? Samma visa varje gång…

Hur som, nu är min stora spegel på plats. Rekade internet innan men hittade ingen prisvärd i den storlek som jag ville ha. Så jag gick till min lokale rammakare som glatt fixade precis enligt de mått jag ville. Spegeln är 150 x 110cm. 

Eftersom den här väggen är sned men ändå vetter mot köket så blev det så fint och ljust då ljuset från köksdörren reflekterar. #nöjd

På motstående vägg har vi sidobordet från farmor och farfar, en porslinspjäs från Bosa Store och en fototavla av Mario Testino. Jag är väldigt svag för fotokonst och tycker det är mycket mer intressant är en målning. Lite konstigt och kanske “fel” men men. Just de här tavlorna från Mario är det så mycket underliggande detaljer i som man kanske inte ser vid första anblick. Men makten är alltid hos objektet vilket jag tycker är coolt.

Hittade precis en ny fotograf som jag bara dog när jag såg hans verk. Rapport kommer!

Bordet ser lite ensamt ut när det inte är något piff på direkt, men det är på g. Dessutom är det snett.  Var tvungen att ta bort allt när vi skulle få upp grejerna. Tapeten kommer från Black Edition och har en struktur i sig. 

NU – packa goodiebags till i morgon. Mellan glam och —- 🙂

KRAM


7 kommentarer7 kommentarer om “Spegel, Hall, Entre, Mässing,”

  Nyyydelig, og helt enig, fotokunst er mye mer interessant. Har selv et stort sort/hvitt bilde av Twiggy på veggen, hengt der i 6 år nå, elsker det 🙂

  Reply

  Hmm, en sittbänk där istället för sideboardet? Bara en tanke…

  Reply

  Wow – jag är stum så fint du/ni fått till det! På de här bilderna får man en bra överblick över er fina hall som man inte haft tidigare. Väggar, golv, material, ljus och detaljer samspelar så fantastiskt fint. Jag tycker också om fotokonst och har bilder av Testino och några av hans modeller. Vad fint att det ärvda sidobordet från din farmor och farfar passar in så bra med alla andra mässingsdetaljer. Nu förstår jag ditt val av stolar till matbordet också. Sen är jag grymt impad över vägglösningen mellan vardagsrum och ert sovrum. Ni kommer verkligen att njuta i detta hem!

  Reply

  Otroligt stillfullt. Hade kunnat flytta in i ert hem när som, helst igår:-)
  Kram Anette i Lidköping

  Reply

  Hej!

  Fotokonst vore kul om du kunde skriva om. Tar tacksamt emot tips om hur man kan pryda väggarna. Tycker oftast det är svårt att få till det snyggt.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här