Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:47 | May 28, 2018

ByMalina, Hallwyllska, Sommarlunch

God ljuvlig måndagmorgon! Har ju helt missat att visa er den härliga lunch som ByMalina bjöd på häromdagen. Malin är ju en kompis till mig och jag är sååå imponerad över hur hon har tagit sitt företag framåt. Från enbart festklänningar till fullskaligt modemärke. Så coolt! 

Malin bar såklart sin egen design, det här är sommarsläppet som man hittar HÄR. Jag bar mina go-to-favoriter just nu. Mörkblåa chinos, puderrosa topp och slingbacks. Adlinks. Så enkelt och ändå välklätt. 🙂

Superfint stylat i ByMalinas tema.

Med hela influencerligan.

Urhärlig lunch i magiskt väder, somrigt värre.

Idag ska jag spela in rörligt material till mina onlinekurser hela dagen, så kul!

Ha en underbar dag. KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “ByMalina, Hallwyllska, Sommarlunch”

    Hej
    Underbara bilder du visar. Vad snygg ByMalina klänningen är, tror du att den finns i Mood gallerian?
    Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här