Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:17 | May 30, 2018

Adoore, Petra Tungården, Hallwyllska Palatset

Här kommer lite härliga bilder från Petras event för sitt modemärke Adoore förra veckan!

Petra är så otroligt driftig, jag fattar inte hur hon hinner allt. Nu har hon lanserat ett klädmärke med superfina grejer, Adoore. Självklart firades detta med drinkar på Hallwyllska, de har så mysig innergård.

adoore    

Alla plaggen kan man se här adlink.

Den där guldiga saken är ju inte helt fel till sommaren! 🙂

KRAM och grattis Petra, så fint.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här