Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:23 | June 4, 2018

Snygga shorts, Beachbag, Blåtvitt

God morgon och happy monday!

Man kan väl summera natten som god. Inte sussat så bra på länge och vaknade av mig själv vid 07.30 för att mötas av ett underbart morgonljus.

Igår gick vi runt på området och tittade, helt otrolig natur här. Karga klippor, klarblått vatten och byn Cefalu som vi är nära påminner om St Tropez. Jag hoppas vi hinner in dit innan vi åker hem på onsdag. Vi är här på kombinerat jobb/semester, alltid en så trevlig kombination.

Så här såg det ut igår:

// Bedårande topp // Shorts // Beachbag (100% gjord av återvunna petflaskor) // Solglasögon // Skor, gamla men årets modell HÄR // Adlinks.

Vi har redan hunnit med en plåtning i morgonljuset, snart väntar ett bättre pass på gymmet sedan blir det location scouting för fler plåtningar och så en liten yachttour i eftermiddag. Life is good. 😉

Önskar dig en underbar dag. KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Snygga shorts, Beachbag, Blåtvitt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här