Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:22 | June 13, 2018

Superbra reatips!

I all hast, jag ska just iväg och hämta barn från aktivitet, men måste tipsa om grymma reagrejer just nu!

Idag sprang jag förbi By Malina för att låna lite saker till Nyhetsmorgon på lördag och OMG de har så sjukt mycket fint på rea nu. Klänningar till bröllop, fest, dop, avslutningar, blusar, kort, långt, strand. Fick hålla i mig för att inte lämna som Julia Roberts i Pretty Woman (Big mistake, huge), hahaha.

by malina

Från i vintras i en gammal favvo-klänning.

Till rean adlink.

KRAM


1 kommentarerEn kommentar om “Superbra reatips!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här