Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:03 | June 19, 2018

Gott och blandat

En sista-fixar dag av gott och blandat.

Fixade håret hos bästa Cissi. Johanna kom förbi med kaffe, bra när man kan träffa kompisar och få håret klart samtidigt. 🙂

Jag frös som en hund i morse så det fick bli cashmere (rea) och kavajkappa (superrea) adlinks. Kändes ovant med sååå mycket kläder på.

Fixade naglarna i en söt persikofärgad nyans. Perfekt inför sommaren. Datorfodralet är från Ceannis. Adlink.

Ordnade en present åt min guddotter hos Balmuir, med prägling. Älskar allt med prägling.

Fick hem den här snygga saxen jag har beställt. Hittade den hos Other Stories som har otippat massor av fint till just hemmakontoret. Adlink.

Älskar min bänkskiva. Så snygg, så praktisk (helt okänslig), så perfekt till luckorna. Färgen heter Vortium från Silestone.

Nu är tre av tre väskor packade och det är ett allmänt kaos här hemma. Öppna, halvpackade väskor, högar med saker jag inte får glömma, lite stylingprylar här och där då jag fixat två plåtningar samtidigt, tusen påsar som ska tillbaka till olika pr-byråer i morgon, åtta paket välling som ska med, en olycklig hund som inte ska med, en diskmaskin som står och småsurrar och en son som absolut ska fixa sin lagade telefon precis just nu. Livet!

KRAM


6 kommentarer6 kommentarer om “Gott och blandat”

  Hej! Du brukar ju ibland uppmärksamma orättvisor mitt bland livet som för oss flyter på i en stilla eller hektisk lunk av semesterplaner, jobb och vardagspusslande. Kan inte du skriva nåt on Trumps förfärliga immigration policies som separerar barn från deras föräldrar vid USAs gräns – även om de bara lagligen ansöker om asyl!? Du behöver inte ens publicera denna kommentaren, men det är så fruktansvärt att ens behöva föreställa sig hur massor av barn från ca 8 mån (enligt vad jag läst) skiljs från sina föräldrar för att sitta i detension i månader – så omänskligt!!! Tror bara att vi måste uppmärksamma detta och vara medvetna om vad som händer i världen – och jag tror att du når många och viktiga personer inklusive de som kan skapa opinion. Som mammor/föräldrar måste vi höja våra röster att detta sätt att föra politik aldrig aldrig är ok!!! Vill verkligen inte störa din och andras sommarfrid, men tänker på ditt jobb med hemlösa under jular, uppmärksammandet av flyktingkrisen osv. Du har säkert läst om det redan https://www.dn.se/nyheter/varlden/ljudupptagning-fran-isolerade-barn-vacker-starka-reaktioner/ – det var min stilla tanke denna midsommarvecka. Nu kramar vi våra barn hårt i tacksamhet att vi inte står och köar för ett bättre liv vid en gräns nånstans.

  Reply

  Oj låter som alldeles för mkt när packning o avresa står för dörren…
  Var längesen jag slutade resa så måste ha lång framförhållning…
  Ja det är hjärtskärande med rapporter vid gränsen hela personen är som en ond dröm hoppas varje dag att jag skall vakna o läsa att karln e avsatt fått riksrätt el ngt. När han tillträdde skrev min väninna i LA att hon o flera skulle demonstrera uppmanade mig till detsamma googlade o mkt riktigt var det demonstrationer här oxå vi var ett jättetåg. Tyvärr e han ju kvar och en farlig person på en ytterst viktig position.

  Reply

  Fina fina vackra Andrea. Det är en ren fröjd att läsa Din blogg.
  Önskar Dig o Din familj en riktigt Glad Midsommar!
  //GunBritt

  Reply

  Du som Älskar allt med prägling, har du tips på var man kan hitta snygga adress-tags/luggagetag’s med prägling?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här