Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:00 | June 19, 2018

Snygga solglasögon, Triwa

Här kommer tre ursnygga solglasögonmodeller för sommarens alla tillfällen från TRIWA.

Jag har berättat om Triwa förut men det är en så härlig historia om de fyra vännerna (varav en är gudfar till Ivar) som 2007 bestämde sig för att starta ett klockmärke med en vision att förändra klockindustrin som de ansåg var för fokuserad på status och precision.

Nu, 11 år senare är det ett fullskaligt accessoar-varumärke med flera flagshipbutiker runt om i världen, coola och innovativa designsamarbeten och är ständigt i förändring. Triwas största lansering någonsin är modellen Humanium som lanseras idag på Kickstarter, signa upp er HÄR. Inspirerande!

Det är dags för förändring och flera inflytelserika personer som Dalai Lama har tagit ställning och stöder detta projekt. Triwa är bland pionjärerna att använda metallen så den här klockan som görs blir fullständigt unik och med ett värdefullt budskap för ett viktigt ändamål.

Solglasögon! Jag har valt ut mina favoriter som man kan matcha till allt. Tänkte visa er vad jag valt och varför. 

Först ut är de här helt underbara persikofärgade bågarna med mörkrosa/brunt glas. Snygg kontrast och piggar upp en i övrigt neutral outfit.

// Peach Thelma//

Ett par klassiskt svarta som man kan använda till allt, vardag till fest, stan och strand, jobb och fritid.

// Midnight Klara //

En annan färg som jag börjat uppskatta mer och mer är den härliga retrolooken sköldpaddsmönstrat. Alltid elegant, den bruna tonen i bågarna är snygg mot ansiktet när man är lite brun och den lyfter vilken outfit som helst.

// Havana Ernest//

Vilken är din favorit? Koden Andrea20 ger dig 20% rabatt både online eller i butiken på Grev Turegatan 13 i Stockholm. (Rabattkoden är inte applicerbar på redan rabatterade produkter.)

KRAM


6 kommentarer6 kommentarer om “Snygga solglasögon, Triwa”

  Hej Andrea.
  Underbara bilder ( Sicilien I presume 🙂 ). Coola bågar! Själv är jag urtrist, kör bara Ray Bans pilotbrillor!
  Kram från Comosjön
  C

  Reply

  Dom persikofärgade brillsen är jättesnygga på sommaren men jag måste oxå hålla med om att jag är svag för de sköldpaddsmönstrade. Fendi har ett par to die for…

  Reply

  Hej! Ville bara nämna att varje gång jag kommit in på din sida (som jag gärna läser varje dag) de senaste dagarna så måste jag varje gång acceptera villkor från Cube och därefter så kommer jag till deras hemsida varpå jag måste klicka mig tillbaka till din.
  Lite irriterande när jag det är så härlig stämning så fort man “kommer in” och kan börja läsa.

  Triwas Humanium blir perfekt som gåva! Är så glad att du tipsade om den!

  Glad Midsommar, allihopa! (Ja, jag har tjuvstartat firandet idag) 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här