Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:58 | July 1, 2018

En kväll på stan, Pablo, St Tropez

Igår kväll var vi ett jättegäng som var ute och åt och sedan tog en liten nattklubbssväng. Ganska kul ändå, alla är i samma sits med små barn och tidiga morgnar, men ändå vill alla bara få några timmar att dansa, prata och umgås – utan barn, åtminstone en gång per sommar. 😉

Vi började på relativt nyöppnade Pablo som ligger på Place de Lices. Mexikanskt, mojitos och maraccas.

Bar ett nytt nummer i garderoben, en ljusrosa volangärmsdröm. Skorna har ni sett innan, men helt perfekta nu på sommaren (små i storlek). Väskan är gammal men det finns en väldigt lik på 40% rea HÄR. Klockan är min Triwa såklart (koden Andrea20 ger fortfarande 20% rabatt). Adlinks.

Nu ska Isabella sova och jag ska kasta mig i en solstol och ta en nap, haha, så skönt!

KRAM


1 kommentarerEn kommentar om “En kväll på stan, Pablo, St Tropez”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej
    Det gör ni rätt i…Härligt låter de…Så snygg du är och klänning wow
    Kram

    Reply