Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:11 | July 2, 2018

Imedeen Time Perfection Del 1

Detta inlägg är ett betalt samarbete med IMEDEEN men alla åsikter är förstås mina egna.

Vacker hy – så roligt samarbete! Ni som följt mig länge vet att jag fått ett helt nytt hår tack vare mina hårpiller.

Nu är det dags att testa piller för hyn. Jag vet ju att det funkar om man är uthållig. Minst tre månader måste man testa innan man kan utvärdera, Rom byggdes inte på en dag, hehe.

Innan vi åkte började jag testa de här tabletterna nedan “Imedeen Time Perfection” som innehåller massor av bra grejer för hyn. Både hudkvaliteten (elasticiteten) och fuktighetsnivåerna ska förbättras. Jag ska testa i tre månader så jag kan komma med ett seriöst utlåtande till er.

Vad är då grejen med dessa piller kanske ni undrar?

Tanken är att pillren jobbar i de hudlager som inte vanliga ansiktskrämer når ner till. Det innehåller ingredienser som Marine Complex som är rikt på proteiner och polysackarider (påminner om de som redan finns naturligt i huden) samt vitamin C, som bidrar till att skydda huden från oxidativ stress och bidrar till normal kollagenbildning. Time Perfection hjälper därav huden och ger känslan av att huden känns mjukare, smidigare och spänstigare.

Jag har ju gjort dermapen innan, då jobbar man för att boosta hudens kollagenbildning utifrån (ganska så smärtsamt var det), men nu är tanken att jag istället vårdar inifrån. Smart!

Nu ska jag alltså ta två tabletter dagligen i 90 dagar.

Så här kändes hyn när jag började:

Lite torr, lite trött och en del torrhetsrynkor. Som om jag behövde fukt inifrån på något sätt. Har ju jättebra hudkrämer så det är inte att hudens yta är torr, mer att den är “trött”. Så nu hoppas jag på att vårda den inifrån så att det blir en två-stegsraket!

Om du vill veta mer hittar du all info HÄR. Någon annan som är sugen på att testa och också göra jämförelse med mig om 90 dagar? Kommentera nedan.

KRAM

Detta inlägg är ett betalt samarbete med IMEDEEN men alla åsikter är förstås mina egna.


5 kommentarer5 kommentarer om “Imedeen Time Perfection Del 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska bli spännande att följa detta! Jag har varit inne på att testa samma sak men aldrig tagit tag i det. Så taggad nu dock! Har haft mycket torr och känslig hy sedan ung ålder. Känner också att jag vill boosta inifrån och har tagit första steget genom bra mat och mycket vatten!

  Reply
 • Spännande! Låter som något för mig, ser fram emot att läsa om resultatet 🙂

  Reply
 • Har precis beställt och vill testa med dig i 90 dagar! Har bytt jobb och reser hela tiden så min hy har verkligen bilvit sämre och skulle nog behöva en skjuts inifrån, hoppas på resultat! 🙂

  Reply
 • Åh det vill jag testa! Har sett ditt hårs förvandling.

  Reply
 • I’ve tried imedeen for my nails before and it really helped me. I’m keen on trying this one too.

  Reply