Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:04 | July 3, 2018

Grön klänning, BanH-Hoï, St Tropez

Hej vänner!

I förrgår var vi ute och åt med svärmor som varit i St Tropez några dagar. Vi gick till underbara BanH-Hoï som ligger i en smal gränd. Det är en restaurang som funnits i tusen år men som alltid levererar.

Jag åt en magisk kyckling med färsk ingefära och edamamebönor. Cedric åt färska vårrullar. Nom, nom, nom.

Körde på grönt, min favoritfärg. Klänningen är från MQ men jag tror inte den finns kvar längre men det finns en snarlik modell HÄR adlink. Skorna är ju godbitarna jag köpte i Milano i våras och de finns på rea nu i den butik jag köpte dem i. Väskan är också gammal men det finns massor av snygga clutches i silver på rea nu adlink.

BanH-Hoï hittar du på 12 rue Petit Saint-Jean.

NU – frukost, tabatas och poolhäng.

KRAM


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här