Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:00 | July 6, 2018

Fredagstävlingen, Vinn vas från Lyngby Porslin

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. GRATTIS RAIJA M.

Fredag och dags för den omåttligt populära Fredagstävlingen (det här är ett osponsrat inlägg).

(Vinnaren av förra veckans tävling hittar du i det inlägget.)

I våras lanserade Lyngby Porslin den ikoniska Lyngbyvasen med rinnande glasyr, en lite modernare tolkning av de klassiskt räfflade vaserna. Ytan består av en kombination av blank och mattglaserad keramik. Glasyrtekniken ger dessa Lyngbyvaser en helt ny känsla då glasyren lagts på för hand. Därför blir vaserna ”one of a kind”. Vasen finns i vitt, rosa och svart.

lyngby

Vasen som tävlas ut är i vitt och är 20 cm hög och värd 999:- . Gör som vanligt, kommentera nedan varför du vill vinna!

KRAM


37 kommentarer37 kommentarer om “Fredagstävlingen, Vinn vas från Lyngby Porslin”

  Jag gillar klassiskt med en tvist, så den fina vasen skulle jag gärna vinna! Trevlig fredag!

  Reply

  Åh, den hade jag glömt bort, jag blev ju helt förälskad (i en vas!?!) när jag såg den här vasen första gången. Jag tycker om när det är enkelt och stilrent men med en twist, särskilt en handgjord sådan!

  Reply

  Jag skulle behöva vinna för jag har faktiskt bara fula vaser hemma. Och så fyller jag år 25/7, vore ju en toppenpresent till mig 🙂

  Trevlig helg,
  Hälsningar Linda

  Reply

  Åh, vad läcker! Den skulle jag så gärna vilja piffa upp mitt hem med!

  Reply

  Klassiskt och tidlöst är melodin tycker jag!
  Vacker och annorlunda!
  En födelsedagspresent till mig själv imorgon😊

  Reply

  Den skulle göra sig så bra på soffbordet i vårt nyrenoverade vardagsrum 🙂

  Reply

  Jag är synskadad och har svårt att veta vad som är snyggt och klassiskt, denna vas verkar fylla båda kriterierna. Den verkar också ha en struktur så jag kan få feeling när jag känner på den. Med härligt doftande blommor kommer jag njuta av både doften och vetskapen om en stilsäker detalj!

  Reply

  När livet rullar på i 180, när dagarna består av oro pga sjukdom och behandling, en krisande sexåring, en ettåring på upptäcksfärd genom livet, och nytt jobb för både mig och sambon behöver jag något som får mig att stanna upp. Lyfta blicken. Andas. Som att i solnedgången ensam gå ut på gärdet och plocka ett stort fång blåklint som skulle få bo i denna vackra vas. Som gjord för livet på landet 🌸

  Reply

  Nämen! Denna vad skulle sprida glädje o estetik; m blommor i, en vacker kvist m vårens första gröna knoppar eller bara som den är. Den ser liksom levande ut, det händer något m formspråket. Det är i detaljerna DET finns😉. Sen är jag övertygad om att man mår så mycket bättre av att omge sig med ting som man själv tycker är vackra!
  Mvh
  Karin.

  Reply

  Jag bor i Lyngby (Danmark) och har inte ens set den nya typ av vas från Lyngby 🙂 Jag hoppas att någon i Sverige blir glad för att vinna denna fina vas från Danmark 🙂

  Reply

  Åh, vilken fin vas! Klassisk med en twist precis i min smak. Vasen skulle göra sig jättefint på vårt nya soffbord nu när sambon och jag inreder vårt nya drömhus. Trevlig helg!

  Reply

  Åh, den vasen skulle gärna få parkera hemma hos oss. Modernt med en twist – precis vår stil 👌🏻

  Reply

  Nu är tiden med massor av blomster! På väg in till sta’n cyklar jag förbi flera öde trädgårdar. Och så vill ju de miljömedvetna att man ska plocka helst alla lupiner man ser! De blir vackra i denna vas …

  Reply

  Å den med en bukett vita liljor😄Trevlig sommar😄

  Reply

  Jag blir glad när jag ser vasen för den visar kontraster, stramt randigt och rinnande. Vi bor i Trollhättan men har ett fritidstorp i LYNGBY i Skåne, mellan Lund och Sturup. Vilken som helst av färgerna skulle passa i Lyngby.

  Reply

  Vi har precis skaffat en liten labradorhane och valpsäkrat hela lägenheten. Har tappat inspirationen lite i inredningen mellan alla kompostgaller och kissfläckar på golvet. Så skulle vilja ha nåt fint att se fram emot att pynta upp lägenheten med när hemmet kan få återgå till sin normala ordning 🙂

  Reply

  Så vacker vas! Skulle älska att den på köksbordet fylld med vackra rosa pioner. Så hoppas på tur!

  Reply

  Å vad fin, den skulle vara fin att få ge bort till syster som gillar vaser och blommor. Själv har jag nog mer svarta än gröna fingrar.

  Reply

  Så snygg! Som handen i handsken i mitt fönster!!

  Reply

  Så enkel, men ändå originell. En ”prisvärd” vas dvs lika fin i sig själv som med blommor i. För tidigt att be tomten om ett besök?

  Reply

  Enkelt men med små unikum skapar det något unik och hållbar design.
  Vem önskar inte denna i sitt hem?
  Jag gör det

  Reply

  Jag har precis köpt min första lägenhet och tagit min ekonomiexamen och skulle jag vilja vinna denna som en inflyttnings/ exampenspresent! Vasen skulle jag pryda med härliga sommarblommor och timotej.
  Kram

  Reply

  Åh så fin! Skulle så gärna vinna denna godbit!
  Hoppas på tur!

  Reply

  Med mycket blommor i trädgården skulle jag behöva uppdatera vassamlingen!

  Reply

  Jättevacker vacker vas både som den är och med blommor i. Placerar den gärna på mitt vita matbord. Hoppas på tur!
  Eva

  Reply

  Säger alltid att jag har för få vaser eller vaser som inte passar blommorna. Denna vackra vas skulle jag så gärna vilja ha, en klassiker som kommer bära upp så många olika buketter.

  Reply

  Som student har man tämligen små marginaler att kunna investera i snygg inredning med. Man blir emellertid inte mindre intresserad av att ha det hemtrevligt för det. I höst flyttar jag in i nytt studenteum i Uppsala och skulle vilja muntra upp en vardag präglad av tenta- och seminarieplugg med snygga detaljer.

  Reply

  Wow! Så fin, om jag skulle vinna vasen skulle jag ge den till min bästa vän som har gått igenom en mycket tuff tid.

  Reply

  Bara så snygg och skulle bli så glad om jag vann den.

  Reply

  Men så fin! Minns mina egna vaser från konststudier och det är inte lätt att få till det vackra enkla med en liten twist (mina såg inte ut som denna om vi säger så…). Skulle vilja vinna för att ha något vackert som motiverar mig att arrangera buketter av allt fint jag har i trädgården. Skulle liva upp innemiljön nu när man mest är ute. Hoppas!

  Reply

  Åååå! Denna vackra vas fick jag i ursprungsutförandet i gåva från min tidigare chef som tack-present för ett kämpigt projekt jag ansvarade för. Att han hade valt en vas, köpt den själv på flygplatsen i Köpenhamn och fraktat med den till mig var bara så omtänksamt och fint tycker jag. Jag älskade vasen (i hela tre veckor) tills den dag då jag hittar min lilla treåring balanserandes med vasen på vardagsrumsbordskanten och såklart pang-rakt-i-golvet-i-tusen-bitar så var den fina gåvan ett minne blott. Har inte kommit mig för att köpa en ny sedan dess. Den kostar ju trots allt en slant. Men ack så fin!!! (Och nu är grabben min 10 så borde väl få vara ifred om jag har lyckan att få förvalta en ny;))

  Reply

  Lyngbyvaserna som är så fina! Deras butik på Strøget i Köpenhamn är totalt livsfarlig för plånboken!

  Reply

  Så fin! Den skulle få ta plats på vårt matbord och förhöja alla våra måltider. Jag skulle bli så glad varje gång jag tittade på den, för den är så fin, tidlös med sting.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här