Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:11 | July 10, 2018

La Cabane Gigarot

En annan härlig beachrestaurang jag vill slå ett slag för är La Cabane i Gigarot/Cavalaire. Långt från Pamplonnes hets är det här en härlig strand med klart vatten och noll stress. Liksom avslappnat. 🙂
  

Bra avstånd mellan madrasserna också. Sanden här är lite mer grovkornig än den på Pamplonne så det är kanske inte så många sandslott som byggs, däremot tycker barnen det är superkul att “surfa” på vågorna som är klart större här.

Nu ska vi packa det sista. I morgon går bilen 07.00 mot flygplatsen och Sardinien. Så härligt!

KRAM


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här