Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:09 | July 10, 2018

Veckans

Här kommer ett litet budgettips mitt i sommaren.

Ni har ju sett och frågat många gånger om min skrivbordslampa:

kontor

Den kommer från Posh Living. Jag dock hittat en superfin budgetvariant, nu också på rea. Adlink.

Ska vi hitta på en Veckans Inredningsfråga? Kommentera nedan i så fall.

Idag är vår sista dag här och vi tänkte ta en båttur till ljuvliga Port Cros (som jag skrivit om innan). Nu tar jag med finkameran. 🙂

KRAM

 

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Veckans”

  Grattis på namnsdagen. Tack för en fantastisk blogg som uppdateras trots att du har ”semester”

  Reply

  Hej fina Andrea! Kan du göra ett Sardinienspecial? Ett litet resereportage ”a la Andrea”? Det vore mycket uppskattat! Bilder på alla smultronställen, skillnader mellan norra och södra Sardinien. La Maddalena öarna, etc.

  Reply

  Hej! Jag har precis som du en liten ettåring. Kan du berätta hur man håller tex vardagsrum och allmänna ytor stylish trots att man har en liten bulldozer hemma. Ingen piff går att ha framme det åker i golvet och det ligger konstant leksaker överallt och lillan drar ut saker från skåp och lådor och ja, man bara plockar och städar och springer efter henne. I grunden är mitt hem väldigt fint inrett och jag älskar det. Men det syns ju inte. Satte fast en ljusstake på soffbordet med kladdmassa häromdagen. Då fick jag lyssna på en halvtimmes illvrål medans hon försökte slita loss den och tillslut lossnade den och flög i golvet. Jag vill tillägga att den kostade 700spänn !!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här