Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:48 | July 17, 2018

Vardagsrum

Ikväll kommer jag hem igen för två dagar. Tillbaka hit på torsdag. Men längtar till vårt hus på Lidingö, gulla med Jaxy och sova i min säng. Skönaste sängen i hela världen.

Vardagsrummet. <3

Mitt fina fat med palmer adlink.

Nu har det kommit en till stol till höger om bordet också. Ska ta bild när jag är hemma.

KRAM


5 kommentarer5 kommentarer om “Vardagsrum”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Eftersom du är hemma kort passar jag på o skriva är oxå hemma efter 6 v i Spanien o gick förbi igår en av mina favvo butiker >Joel skyltfönstret var SÅ vackert fyllt med den färg du i ett tidigare inlägg skrev om som kommer starkt i höst > senap
  Riktig dregelvarning 😉

  Reply
 • Åh adress? 🙂

  Reply
 • Boutique Jole Karlavägen 40

  Reply
 • Base wardrobe calling 😊
  Tänkte höra om du har något tips på var man kan hitta snygga o annorlunda krokar o galgar? Frustrationen maxar när de flesta verkar anse att en krok är en krok, o ja det stämmer väl, m så mkt roligare om man verkligen gillar den, i min värld skulle ju en krok faktiskt kunna vara ett litet konstverk i sig😉…
  Typ lite art de’co Versace inspirerade, om du förstår?

  Allt gott! //K🌞
  Ps. Feedback: gillar att du har ett lite annat synsätt, mer…subtilt kanske, än övriga inredningsbloggar. Tex att du lägger ut bilder på hur vacker ljuset faller in från fönstret över någonting just där o då mm. mm.
  Blir dynamiskt!

  Reply
 • Mycket fin och inspirerande blogg! Jag är ute efter en stol liknande den till vänster om bordet, kan du tipsa mig om var jag kan få tag i en sådan? Tack, Josefine

  Reply