Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:12 | July 27, 2018

LEMONADE, Klänningar på rea

Lemonade! Visst är det härligt med citroner?

Här är bilder från marknaden i Porto Rotondo häromdagen. Mest kläder och inte så mycket mat som i tex St Tropez. Jag har hört att marknaden i San Pantaleo ska vara jättebra, nästa år får det bli ett besök dit.

Jag undrar just hur våra citron och apelsinträd mår hemma i den här värmen. De måste leva livets liv i trädgården. Ingenting vattnas hemma förutom vårt lilla köksland och citrusträden samt en nyplanterad syrenbuske. Att gräsmattan är helt brun gör mig inget.

// Citronklänning, slutsåld men som tunika här // Gondos // Väska // Vissa adlinks.

Sen vill jag gärna reatipsa!

Alla dessa klänningar jag bär ovan är det minst 50% rabatt på (jag har S) adlink.

Nu ska jag och lilla Bellaboll gå bort till kökslandet och se vad som finns att plocka. Så härligt!

KRAM


5 kommentarer5 kommentarer om “LEMONADE, Klänningar på rea”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Beställde en citrontunika…

  Reply
 • Ljuvligt mönster!!

  Reply
 • Tips!
  Örtkryddor från Sardinien; speciellt Timjan och Oregano, så otroligt MYCKET mer smakrika, har tydligen något att göra med mineralhalten i marken där de växer…. plus att de då även innehåller mer näringsämnen; “Blå zoner” o allt det där.
  Ger sommarfeeling mitt i den svenska vintern🌞
  Sist hade jag halva resväskan full av diverse kryddor😉
  //K

  Reply
 • Var är den rosa klänningen (matchade med gröna pumps) från? Länken går bara till Cubus…

  Reply
 • Också Cubus. Kolla under klänningar. Finns i svart och rosa 🙂

  Reply