Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:33 | October 10, 2018

Blomstervägg

Ganska stressig dag idag ändå. Trots att man planerar allt i detalj så är det ändå massor som måste fixas sista minuten.

Hann åtminstone med en mysig promenad med lilla Bellaboll och Jaxy till förskolan. Det är en lisa för själen att promenera längs vatten och se hela höstfärgskalan bre ut sig i all sin prakt.

Så bort och möta Priscilla som är min bästa event-kompis. Hon är snabb, smart, lösningsorienterad och kul. Vi funkar så bra ihop. Nu fick jag låna hennes blomstervägg som vi kånkade in i min bil. Den glamourösa eventvärlden, haha.

Hela bilen full så att säga. 🙂

Men nu står den någorlunda på plats i alla fall!

blomvägg

Här ska vi vimmelfotograferas ikväll tänkte jag!

Nu ska jag fixa håret på bästa Creative Headz och så packa goodiebags. Mellan damm och glam…

KRAM

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här