Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:44 | November 6, 2018

Dagens kontor

Goooooood förmiddag mina kära bloggvänner.

Så ljuvligt att vara hemma igen. Borta bra men hemma verkligen jättebäst. Älskar vårt hus så mycket. Huset har en väldigt varm känsla och en otroligt bra energi. Det känns i hela huset. Redan när vi tittade på huset första gången var den så påtaglig.

Bakade proteinbröd i morse medan jag och lilla Bellaboll gick till förskolan med hundarna. Nu sitter jag här vid köksbordet med tända ljus, fakturor som ska betalas, fakturor som ska skapas och skickas, event som ska planeras, kvitton som ska sorteras och några jobbresor som ska bokas. Nästa vecka är det Malmö och Skövde på agendan.

Så glad att jag köpte Orreforsljustakarna för några år sedan. De förgyller verkligen och är på 50% REA nu! Julklappstips?

Muggen är från William Morris och tallriken Swedish Grace. Tycker det porslinet är så klassiskt, stilrent och vackert, på 30% rabatt nu. Adlinks.

Sätter bara min kära Smeg-ugn på timer så sköter sig allt själv utan att jag behöver stressa tillbaka från promenaden. Lyckan med en kopp te och nybakat bröd. Nom nom nom. För att inte tala om doften av nybakat bröd! Vi kör Clean Eatings proteinbröd som är glutenfritt, supergott – rekommenderas.

Ha en alldeles underbar dag i grådiset (så ser det i alla fall ut på Lidingö).

KRAM

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Dagens kontor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag du också. Själv ska jag dansa mig pigg ikväll!!

  Reply
 • Men oh så trevligt och kul det låter! 🙂

  Reply
 • Visst är det fint med vitt så rent o snyggt liknar den tallrik jag köpte rea 1/2 dussin o skeppade till Spanien med lastbil och som jag sedan hade de flätade korgunderläggen till, hittade ju en billigare variant på Wellcome Home i Moodgallerian, blev så bra dom underläggen du visade kom ju från Svenskt Tenn o kostade 3 ggr så mkt, vilket även Drömhusets gjorde, men blev bra till slut. Annars är ju det ett jättebra koncept Andrea som du brukar ha varva budget och rea med saker som inte alltid är rea.. 😉

  Reply
 • Låter fint! De från Svenskt Tenn kostade 80:- st så du måste fått dem till kanonpris!! Tycker de är så snygga. 🙂

  Reply
 • Clean eating….Jaaa du, det är då inget företag man vill stödja, även om produkterna är okej, med tanke på att grundaren är så otroligt tröttsam….😴
  KRAM

  Reply
 • Haha. Brödet är gott dock.

  Reply