Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:35 | December 14, 2018

Adventskalender lucka 14 – The Case Factory

Det här är ett inlägg i min adventskalender där jag tävlar ut saker som jag har tiggt ihop till er och som skickas direkt till er från företaget/PR-byrån – det är inte ett betalt samarbete.

Lucka 14, fredag, julstämning och allmänt härligt. 🙂

Dagens lucka är ett jättefint mobilskal från The Case Factory. Skalet är i grått skinn och har en tiger i Swarowskikristaller och ser ut så här:

Man får välja till vilken iPhonemodell man vill ha skalet.

Gör som vanligt:

1) Kommentera nedan varför just du är värd en skal från The Case Factory.
2) Vinnaren meddelas i kommentarsfältet imorgon den 15/12 och tävlingen pågår tills imorgon.

KRAM


32 kommentarer32 kommentarer om “Adventskalender lucka 14 – The Case Factory”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har fått en ny jobbmobil iPhone 8S, med detta skal skulle min mobil sticka ut på kontoret! 😻👌🏽

  Reply
 • Jag är värd ett skal för jag har aldrig haft ett till min mobil och det känns som att det är dags🙂

  Reply
 • För att arbetsdagen skulle bli lite roligare och piffigare med ett cool mobilskal!🤩

  Reply
 • Jag vet inte huuuur många gånger jag gått in på the case factorys hemsida och tittat på mobilfodral. Har dock aldrig känt att jag kunnat prioritera ett fint skal under de senaste åren. Har för tillfället ett slitet fodral på min iPhone men hoppas att mobilen snart får ett snyggt fodral som kan fungera som accessoar. Håller tummarna för lyxen med nytt the case Factory fodral!

  Reply
 • Jag skulle ge vinsten till min sambo som verkligen är i behov av ett nytt mobilfodral. Fodralet från the case factory passar hennes personlighet som handen i handsken, hon är stark som en tiger, har en fängslande personlighet och strålar som en diamant!

  Reply
 • Snyggt till mina djurmönstrade tights! 😂🐆

  Reply
 • Hej Andrea . Har du glömt vinnaren av lipault ryggsäcken?
  Kram

  Reply
 • Undrar det samma, he,he kollar nitiskt om det skrivits ut ngn vinnare, man vet ju aldrig om tomten kommer..😉

  Reply
 • Så snyggt!!! Jag skulle så gärna vilja vinna detta fodral då jag faktiskt behöver bli lite tuffare, detta fodral skulle passa min nya stil ypperligt.

  Reply
 • Har faktiskt aldrig haft något skal och har med tiden förstått att ett skal nog är bra att ha.Nu vill jag ha lite tur,snälla du.

  Reply
 • Mitt skal är en katastrof.
  Har haft samma i flera år.
  Ett nytt skulle innebära ett lyft.

  Reply
 • För att min son spräckte skalet på min mobil – igen..

  Reply
 • Åh vad fint! Min mobil är värd det här skalet! Har snart haft den i tre år och inte en repa (peppar peppar). Det om något förtjänar ett glittrande skal!

  Reply
 • Skulle så himla gärna vilja vinna detta otroligt fina skal. Jag är mitt uppe i småbarnsåren med två små gullungar som ibland håller på ta kol på mig. Är så trött och utmattad att ögonen går i kors men med detta mobilskal till telefonen skulle livet kännas lite lättare. Helt enkelt är detta den bästa julklappen jag skulle kunna få. /Anna

  Reply
 • Grattis Anna du vann, maila mig på andrea at byandrea.se

  Reply
 • Hade varit en perfekt pepp present till min 14 åriga dotter som haft det jobbigt i skolan på sista tiden .

  Reply
 • Jag vill ge den till min fina dotter Nora i julklapp.
  hon är alltid så glad och omtänksam när hon kommer och hälsar på här hemma. Det skulle bli en fin julklapp.Min dotter är 20 år och bor i Stockholm.
  Kram

  Reply
 • För att jag och min kompis efter många timmars träning och förberedelser genomförde Björkliden Arctic Mountain Marathon och vår pepsång var Eye of the tiger… Tigern på skalet skulle påminna mig om detta och peppa mig att nå nya mål!

  Reply
 • Wow så fin!
  Min dotter har bitit sönder mitt fina fodral från casefactory med strutsmönster så skulle älska att få ett nytt 😻

  Reply
 • Bara en tanke: hur många vinnare missar att kolla tillbaka i inläggen om dom vunnit och att ta kontakt med dig, finns det inget enklare sätt att meddela vinnarna? Hittade bara svar till en vinnare i lucka 13.

  Reply
 • Det är faktiskt ingen som missat 😉 De uppger ju sin email så jag mailar dem.

  Reply
 • Som sjuksköterska bär jag sällan smycken till vardags. MEN ett potentiellt smycke jag måste bära med mig överallt är mobilen. Det här mobilskalet skulle verkligen liva upp en annars ganska tråkig ”outfit”. Oroligt tjusigt!

  Reply
 • Skulle passa perfekt som julklapp från dig till min tiger till sambo, som jag ibland önskade kunde vara mer som en mus😉 Kram

  Reply
 • Har inte Iphone utan Samsung men måste säga att skalet e super snyggt o tufft…

  Reply
 • Jag har snart tagit mig igenom fyra års studier, har bara ett examensarbete att avsluta. Så en liten uppmuntran till att klara av det sista innan jag är färdig lärare!

  Reply
 • Varenda dag springer jag runt här hemma och ropar till familjen -Har ni sett min mobil? Den är nämligen svart och smälter in så bra i omgivningen att jag konstant tappat bort den. Familjen suckar och ringer mitt nummer för att jag ska hitta den. Ett mobilskal med bling skulle vara toppen då jag faktiskt skulle kunna se vart jag lagt den.

  Reply
 • Vill ge den till min dotter i julklapp. Hon älskar kattdjur så det skulle passa perfekt.

  Reply
 • Så fin!! Mitt datter på 16 ønsker seg den til jul 🙏…
  Jeg elsker bloggen din og alltid moro når du deler bilder fra det lekker hjemmet ditt..
  Juleklem fra nabolandet

  Reply
 • Detta skulle pigga upp den kommande julen som ska spenderas på sjukhus. Inte så mkt glam här bland alla mjukiskläder. Håller tummarna!

  Reply
 • Skalet som jag har idag skulle inte direkt vinna några priser för sin passform. Detta resulterar i att skalet ständigt glider runt och täcker mikrofonen – vilket inte gör de jag pratar med helt nöjda med ljudkvaliteten. Så för allas julfrid (och så att någon fortsatt vill prata med mig, kul med vänner ju) skulle detta skal vara perfekt!

  Reply
 • Efter ett år av stress och oro så skulle mobilen, med denna tiger, påminna mig om att man faktiskt är starkare än man tror!

  Reply
 • Jag önskar ett skal till min superduktiga, gulliga,ambitiösa dotter som pluggar juridik jobbar extra och gillar fina saker!
  Hon är värd alla diamanter som finns

  Reply