Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:07 | December 14, 2018

Effekten av träning

Ett av mina bästa beslut den här hösten har varit att prioritera träningen – no matter what.

Ingenting (förutom sjuka barn) har fått stoppa mig från att knata iväg till Barrys och köra mina pass. Minst två gånger i veckan, ibland tre. Träningen är så tuff så det räcker gott och väl.

Idag körde jag ett morgonpass “full body” och hjälp så slut jag var, men OH så lycklig. 🙂

Det är som om allt blir bättre när jag tränar. Stressnivåerna sjunker, toleransnivåerna mot stress ökar, sömnen blir bättre, jag kan äta i princip vad jag vill och fortfarande passa i kläderna, kroppen är superstark och jag blir – peppar peppar – aldrig sjuk.

Dessutom på glatt humör – bild nedan, haha.

// Tröja //

Till våren planerar jag att fortsätta på min inslagna träningsbana och önskar mig därför DESSA i julklapp, kommer vara coolast på löpbandet, de är såååå snygga adlinks. 😉

NU – fixa med bloggen, min darling, sedan blir det traditionsenlig jullunch med vänner, julklappsinköp (de sista – så skönt) och sedan hjälpa till på Dianas julmiddag som hon anordnar helt själv för tjejerna i klassen. Så gulligt och bra träning i projektledning/rodd/planering/fix säger jag!

KRAM

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Effekten av träning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Träning är jätteviktigt både för knoppen och kroppen! Kör hårt. Va kul att Lilltjejen går i dina fotspår lite. Trevlig helg!

  Reply
 • Ja du springer ju verkligen mycket! Men det är så bra och skönt.

  Reply
 • Runners high!!!

  Reply
 • Jaaaaa! 🙂

  Reply
 • Jag började träna alldeles för sent i livet (var nästan 38!) och hade en ohälsosam kropp inombords. La om kosten och började springa. Senare började jag också gå på pass. Idag har jag t.o.m sprungit två maraton.
  Jag mår så mycket bättre även om jag aldrig kommer att se ut som en fitnesstjej trots all tid jag lägger ner.

  Reply
 • Men så härligt att du ändå hittade träningen! 🙂 Och fitnesstjej tror jag inte man behöver se ut som, stark och glad räcker långt.

  Reply
 • Ja, så sant! Smärtar i mitt hjärta när reumatismen kom och tränat 10h/ v sedan barnsben. Och gemenskapen i lagsporter i ungdomen.
  Happy friday!

  Reply
 • Ja fy, reumatism är hemskt. När man är van att röra på sig!

  Reply
 • Åh du är så vacker och inspirerande kvinna! Vad använder du för foundation, hudvård här? Samma som tidigare? Ditt flow är fantastiskt och SÅ fin hy! Inga nålar eller botox för din del?

  Mvh
  Karin

  Reply
 • Samma som tidigare 🙂 Lumene-foundation/Mac puder/Babor hudvård…

  Reply
 • Håller med Iväg svårt men väl på plats så…..gott

  Reply