Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:16 | December 15, 2018

Julpynt genom åren

Godförmiddag kära bloggläsare!

Jag har sovit tio timmar i sträck, det måste vara årsrekord. Känner mig som en ny människa, haha.

Här har jag samlat lite bilder från julstylingar (heter det så?) jag sett/gjort genom åren. Vi har precis fått in vår fluffiga plastgran här hemma, men inte en endaste dekoration får sitta kvar pga två-åringen i hemmet. Den är liksom strippad upp till en meters höjd… Eftersom vi inte firar jul hemma på Lidingö kändes vår plastgran från förra året som ett säkert alternativ, annars tycker jag att riktig gran är ljuvlig – doften!

Så här såg den ut förra året:

Här bar jag en ursöt festklänning från Cubus också, men ni ska få se mer från dem i helgen. 🙂

Varje år bakar vi pepparkakor, alltid stora hjärtan med allas namn på och sätter i fönstret.

2016 års variant. Julstrumpan var Isabellas, men hon hade inte fötts än.

Oräknerliga juldukningar har jag gjort genom åren.

 Annars är ju Svenskt Tenns julskyltning alltid ett säkert inspirationskort.

På julen försöker jag alltid bära vinrött, älskar den färgen på kläder.

Här är några röda klänningar som jag tycker är fina till jul:

Nu ska vi ut på stan och få julstämning.

KRAM

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Julpynt genom åren”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gulligt med kanelstången instucken i bandet runt servetten. Det tipset knycker jag rakt av😉

    Reply
  • 😂 Lustigt ändå; att det bara är en person som bjussat på en kommentar här….. Men när det handlar om att man kan få något gratis….ja då går det väldigt bra att skriva både det ena och det andra… Underhållande😉!

    Reply