Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:40 | December 16, 2018

Adventskalender lucka 16 – Laurie

Det här är ett inlägg i min adventskalender där jag tävlar ut saker som jag har tiggt ihop till er och som skickas direkt till er från företaget/PR-byrån – det är inte ett betalt samarbete.

Lucka 16 i kalendern idag, det rullar på!

En outfit som ni frågade mycket om efter att jag burit den på ett event är den här från danska LauRie:

Dagens lucka är ett par byxor och kavajen i strl M.

1) Från vilket land kommer LauRie? Varför vill du vinna?
2) Kommentera nedan, glöm inte email. Tävlingen pågår till nästa lucka kommer upp i morgon.

KRAM


38 kommentarer38 kommentarer om “Adventskalender lucka 16 – Laurie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  LauRie är ett danskt märke.
  Jag ska till Paris i slutet av januari och hålla föredrag. Byxorna och kavajen är urläckra och skulle passa finfint i Paris!

  Reply
 • 1. LauRie kommer från Danmark.
  2. Jag vill gärna vinna eftersom jag under hösten lyckats gå ner i vikt – tack vare viktväktarna. Nu är jag tillbaka i min forna form. Och jag älskar det! Det vore så roligt att få klä sig snyggt i dansk design. Kavajen och byxorna ska givetvis få följa med när jag ska lyssna till Michelle Obama i april.
  2019 ska bli ett fantastiskt år!

  Reply
 • Hej!!
  Svar: LauRie är ett danskt märke. Så Danmark!

  I Februari väntar ett nytt spännande jobb för mig och jag behöver Definitivt uppdatera min garderob. Att vinna detta super snygga set med kostymbyxor och kavaj skulle jag komma en bra bit på vägen med!! Snyggt även till fest också👌

  Reply
 • LauRie är ett danskt märke.
  Jag har precis börjat på ett nytt jobb efter att ha jobbat i en matbutik i flera år, där har vi haft uniform på oss (dvs skjorta och byxor från företaget). Nu jobbar jag sedan en vecka på kontor och vill gärna känna mig fin och uppklädd (något jag saknat under mina år i uniform) men garderoben saknar klassiska och snygga plagg då jag aldrig behövt tänka på kläder inom arbetet tidigare. Detta vore en fantastisk vinst och vilken tur att just storlek M skulle passa mig perfekt!

  Reply
 • Märket kommer från Danmark.
  Om jag vinner kommer jag att använda kläderna nästa gång jag har en trevlig date. Jag är singel och vill känna självförtroende såsom en snygg outfit kan hjälpa till med! Och denna hade jag verkligen känt mig fin i.

  Reply
 • test

  Reply
 • LauRie kommer från Danmark. Detta superläckra set skulle sitta som en smäck när jag behöver uppdatera min jobbgarderob efter tre täta föräldrarledigheter!

  Reply
 • Hej halloj!
  Märket kommer från Danmark.
  Jag fyller 40 (hallå vad tiden rusar iväg) år nu till veckan och det vore väldigt trevligt att få denna snygga outfit att piffa till garderoben med. Använde kavaj en del för några år sen och blir sååå sugen på att göra det igen när jag ser denna finfina blommiga. Byxorna ser också ursnygga ut.

  Reply
 • 1) Det är ett danskt märke.

  2) I april börjar jag jobba igen efter tre år av graviditet, mammaledighet, graviditet och mammaledighet igen – så garderoben skulle bli så lycklig över lite tillskott!

  Reply
 • LauRie är danskt, kavajen på bilden är vrålsnygg som jag sagt tidiga och de smala byxorna jätte snygga…
  Men vill också säg att jag idag köpt både den blå kimonon du visat Andrea i ett tidigare inslag från Indiska och den blåa pyjamasen med vita revärer från Twilfit. Eftersom jag åker i övermorgon o är bort 3 veckor kom jag till den slutsatsen efter en enkel matematisk uträkning att de inte skulle finnas kvar när jag e tillbaka då båda fanns bara i 1 ex i min stl, så nöjd
  jättelätta tar ingen plats i en resväska o SÅ snyggt ihop….
  Ända sedan Twilfits Calvin Klein slutade med sin mjuka sköna pyjamas o tillhörande kort morgonrock också i bomullstrikå har jag inte hittat ngt riktigt bra förrän tips i ditt inlägg så TACK….

  Reply
 • Grattis Ingrid du vann! Maila mig andrea at byandrea.se

  Reply
 • Men va roligt är superslut av all pack o tvätt åker i natt blev jättepigg plötsligt…

  Reply
 • Hej, märket är danskt. Jag vill vinna för att jag tycker är värd det. Är dålig på att visa mig själv uppskattning helt enkelt. Tack för en fin blogg.

  Reply
 • Danskt märke. Jag ska byta jobb för första gången efter 17 år så jag har fullständig klädpanik!!!

  Reply
 • Märket kommer från Danmark.
  Med denna stass
  Skulle jag vara vass.
  Skor från Heelow på väg till mej
  Byxor och kavaj redo för galej.

  Reply
 • Det är ett danskt märke.

  Ibland vill man ha något nytt, ibland vill man byta stil, inland vill man vara någon annan. Just nu uppfyller jag alla, så kanske kan det här setet hjälpa mig en bit på väg.

  Reply
 • Märket är från Danmark. Många snygga märken därifrån😉.
  Jag skulle behöva lite nytt i garderoben till 2019 som jag hoppas blir ett fantastiskt år!

  Reply
 • 1. Från Danmark
  2. Jag känner mig just nu lite vilse i klädstilen. Jag tycker att du alltid har så fina kläder och att du vågar ha kläder som är ”du”. Jag har precis fyllt 40 och ett mål jag har satt för framtiden är att bygga upp en garderob och stil som är ”jag”. Detta set skulle passa perfekt och ta mig ett steg på vägen 😊

  Reply
 • Glömde mejlen 😊

  Reply
 • Hej!
  LauRie är danskt!
  Jag vill vinna för jag inspireras så av din stil! Den passar mitt arbete som konsult där jag behöver uttrycka mig visuellt för att synas – alltså inte den klassiska businesskostymem, men också vara lite bättre klädd än kunden 😉 jag tycker du lyckas så väl med att vara kvinnlig, chic och ändå behålla det tuffa!

  Reply
 • Och epost

  Reply
 • Svar: Danmark
  Arbetar inom vården och går därmed i “vita pyjamaskläder” hela dagarna. Skulle helt klart behöva en nya fina kläder när jag inte är på jobbet. Så håller tummarna!

  Reply
 • LauRie är ett danskt märke.
  Med en mindre ekonomisk möjlighet till såna här fina klädesinköp under studietid skulle detta vara en mycket uppskattad och välbehövlig present.

  Reply
 • LauRie är ett danskt märke.
  Och varför vill jag vinna? Dels för att kläderna är väldigt snygga, dels för att de vore perfekta på mitt nya jobb på designavdelningen på ett stort företag. Eftersom jag nyss har gått ner i vikt och ser ut som mig själv igen är jag mycket sugen på nya kläder.

  Reply
 • Danmark.
  Jag hoppas vinna för att jag i januari går tillbaka till jobbet efter två täta graviditeter och föräldraledighet på det. Att jag dessutom har lyckats landa mitt drömjobb och börjar på en ny arbetsplats gör det hela ännu mer nervöst. Det här ursnygga setet skulle verkligen få ”mammagarderoben” att blekna och mig att känna mig ’back in business’.

  Reply
 • Danmark kommer märket ifrån.
  Snart åker vi till norska fjällen och jag skulle älska att få svida om till den ursnygga outfiten efter en dag i skidbacken. Min norrman kommer bara säga wow, vilken snygging 😉!

  Reply
 • Danmark
  Älskar Dansk design och den här kavajen är helt i min smak. Elegant och subtilt men ändå med en edge. Vilken tur att det också är i min storlek. Då jag börjat studera igen så prioriterar jag inte klädköp. Det hade varit så roligt att få förgylla garderoben med lite nytt.

  Reply
 • Kommer från Danmark!
  Skulle vara roligt att känna sig lite fin på jobbet för en gång skull!

  Reply
 • Selvfølge Danmark

  Jag är arbetslös och köper absolut inget nytt. Vill gärna se fräsch ut vid ev framtida intervju

  Reply
 • Danmark.

  Vacker kavaj. Tack för en trevlig blogg.

  Reply
 • 1. Designas i Danmark, produceras i Europa.
  2. Byter jobb efter årsskiftet och skulle verkligen behöva en kontorssnygg outfit

  Reply
 • Märket kommer från Danmark.

  Har precis börjat jobba igen efter föräldraledigheten. I garderoben finns mestadels storlek S men jag har numera M. Hoppas så att vinna detta fina set som skulle få mig att känna mig så snygg!

  Reply
 • Märket är från Danmark och jag skulle gärna vinna kavaj/byxa för att det var min stil (och mina döttrars). Vi lånar av varandra!!

  Reply
 • LauRie är ett danskt märke som erbjuder så snygga och stiliga kläder.
  Jag hade blivit så fantastiskt glad om jag vann, har verkligen ingen snygg kavaj och älskar att det är vackra blommor och elegant då jag trivs bäst i byxor:)

  Reply
 • Danmark.
  Denna outfit som passar vardag som fest, vill jag vinna allra mest!
  Susanne56

  Reply
 • Damnark så klart.
  Jag säger så, snygga

  Reply
 • Vad är det för modell på de där byxorna?

  Reply
 • Hmm, jag vet inte vad den heter då jag bara blev “påhängd” den här outfiten för eventet. Men de var “magic-byxor” vill jag minnas och sååå sköna. Jag hade strl 36 i byxa och 34 i kavaj.

  Reply