Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:16 | December 18, 2018

All I want for christmas

Lite saker jag önskar mig eller önskar att jag önskade mig, haha. Vi har limiterat julklapparna i år så man får önska noga. Vi är så många som firar ihop så med många julklappar till var och en så blir det en heldagstillställning att öppna dem alla. Dessutom är det väldigt befriande att bara ge 1-2 klappar, dessutom bättre för miljön.

I år har jag också gett till ett privat initiativ som en “kompis kompis” håller i för att förbättra flyktingars situation i Beqaa. Här kan man läsa mer om det. Om man känner att de stora organisationerna tar för mycket av kakan till admin etc…

Den här tröjan har jag varit sugen på sedan jag såg den på pressvisningen förra vintern – nu är den i butik och dessutom på 30% rea nu HÄR. Lyckan.

Om ni tycker tonen på min hy är lite “fräsch” så är det för att jag använder en foundation som är en nyans brunare än min egen hy. Så trött på att se likblek ut så nu är det fejkbränna som gäller för att pigga upp gråmurret. 🙂

Andra presenttips:

Till den som har allt – passfodral med initialer från Balmuir. Håller ett helt liv och supersnyggt.

En snygg väska som man kan slita på i många år:

gant

En gosig tröja som håller dig varm hela vintern.

Eller varför inte ett par snygga ljusstakar som dessa?

NU – möte med obligatorisk havrelatte. 🙂

KRAM


4 kommentarer4 kommentarer om “All I want for christmas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fin insats din “kompis kompis gör”!!!!
  Har själv varit iväg för Läkare utan gränser, glömmer aldrig tomheten i blicken hos en del av barnen.

  Reply
 • Tröjan är jättefin, även i vinrött som du visade på stories.
  Gillar nyansen på foundation. Haft Fresh Apricot men denna ser riktigt bra ut. Jag kör BUS non stop just nu för att känna mig lite fräschare. Sen blir det 12 dagar i solen på jullovet. Can´t wait!

  Reply
 • Du ser alltid “fresh”ut Andrea, med el utan mörkare foundation! Måste säga att du visar kläderna så otroligt fint och smakfullt oxå, blir sugen på i princip allt och jag brukar inte vara lättflörtad, ha,ha.

  Reply
 • Vad glad jag blir, tack 🙂

  Reply