Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:48 | December 19, 2018

Adventskalender lucka 19 – drömpaket från Babor

Det här är ett inlägg i min adventskalender där jag tävlar ut saker som jag har tiggt ihop till er och som skickas direkt till er från företaget/PR-byrån – det är inte ett betalt samarbete.

Dagens lucka är ju för mig en riktig godbit, underbara produkter från Babor.

En vinnare får ett paket med sju ampuller “Rose Grand Cru”, en anti-aging cream och anti-aging mask “Reversive” som alla tre är top notch.

Så här gör du för att vara med och tävla:

1) I vilket land grundades Babor? Adlink. Varför vill du vinna?
2) Kommentera nedan och glöm ej emailadress (i fältet för websida). Tävlingen pågår tills imorgon när nästa lucka kommer upp.

KRAM


69 kommentarer69 kommentarer om “Adventskalender lucka 19 – drömpaket från Babor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Svar: Tyskland

  Jag vill gärna vinna för som vanligt tänker jag på alla andra när det kommer till klappar, älskar att köpa presenter, men glömmer lätt bort att unna mig själv lite lyx.

  Reply
 • Babor grundades i Tyskland.

  Efter mycket jobb och flytt behöver hela jag bli lite bortskämd.

  Reply
 • Det grundades i Tyskland.

  Jag har fått möjligheten att prova en liten ampull från Babor och det var rena spaupplevelsen för huden. Det vore helt fantastiskt att vinna det här kitet, min hud skulle aldrig mer kunna tänka sig något annat märke! 💆🏻‍♀️

  Reply
 • Oooh!!! Som jag önskar vinna dessa produkter. Kände inte till Babor för än du skrev ett inlägg om dem. Och blev så nyfiken så jag köpte en dagkräm och ett serum. Och min hy har aldrig varit så här fräsch och återfuktad💟. Helt suveräna krämer! Jobbar på akuten, stress och torr luft plus lite nattjourer är inget vidare för huden, därför skulle jag bli överlycklig om jag fick testa mer produkter från Babor!!!
  Hoppas☺

  Reply
 • Tyskland. Min hud skulle må bra av produkter med kvalitet; helt enkelt.

  Reply
 • Svar Tyskland.

  Detta skulle bli den enda (och fantastiska) julklappen till mig i år! Min hy skulle tacka mig (och dig :))

  Reply
 • Blev så ivrig här så jag glömde landet; Babor grundades i Tyskland.

  Reply
 • Tyskland 🙂

  Min fru älskar deras produkter och hade säkert blivit glad över dom som present 🙂

  Reply
 • Babor är från Tyskland.

  Jag vill gärna vinna produkterna för att jag verkligen gillar avancerad hudvård, som den Babor står för.

  Reply
 • Rätt svar är Tyskland.
  Vore som en dröm att pyssla om mig själv under julledigheten med härliga produkter.

  Reply
 • Babor grundades i Tyskland.
  40+ och fortfarande dålig hy:( så hade gärna testat deras avancerade hudvådsprodukter!

  Reply
 • Svar: Babor grundades i Tyskland.
  Jag ät en sån person som alltid sätter andra främst och vill de alla väl. När man kämpar i livet med svåra saker så unnar man sig inte något längre. Därför skulle det pigga upp en att någon annan där ute tänker på en.

  Reply
 • Tyskland-SOM min hy skulle jubla!

  Reply
 • Banor är från Tyskland!

  Detta set vill jag vinna för att
  ett riktigt kämpigt år snart är slut och det syns så tydligt på min hud att oro och sömnlöshet satt spår. Går förbi spegeln och hoppar till av spöket jag ser! Tänker att nästa år bara kan bli bättre och kanske min hud kan få en kick- off av dessa fantastiska produkter! Ha en härlig jul och tack för all inspiration!

  Reply
 • Babor är från Tyskland!

  Detta set vill jag vinna för att
  ett riktigt kämpigt år snart är slut och det syns så tydligt på min hud att oro och sömnlöshet satt spår. Går förbi spegeln och hoppar till av spöket jag ser! Tänker att nästa år bara kan bli bättre och kanske min hud kan få en kick- off av dessa fantastiska produkter! Ha en härlig jul och tack för all inspiration!

  Reply
 • Tyskland är svaret på var märket Babor kommer

  Åh vad jag skulle behöva detta trött o sliten orkeslös
  Hy skulle behöva lite uppsving

  Kram Masse

  Reply
 • Det grundades i Tyskland.
  Jag har begynnande rynkor och en torr hud, vilken säkert hade jublat om den fick lite extra näringsboost från detta välrenommerade märke!
  [email protected]

  Reply
 • Grundades i Tyskland,

  Min väldigt trötta hy förtjänar att vinna denna lucka! Tack o god jul!

  Reply
 • Rätt svar är Tyskland.
  Jag har enbart goda erfarenheter av Babor och skulle bli en mycket lycklig vinnare. Nu när man inte längre är 25 år behövs grejer som gör det lilla extra och det är jag tämligen säker på att dessa lever upp till. 🙂

  Reply
 • Tyskland.

  Jag önskar att vinna för att jag aldrig unnar mig själv den här typen av produkter fastän jag kanske borde. Efter en hösten med 100% studier och 50% jobb kan jag behöva lite uppiggande produkter för hyn.

  Reply
 • Tyskland.

  Jag är 63 år och rynkorna har naturligtvis kommit successivt. Inget jag gräms över, men det vore ändå kul och spännande att pröva denna produkt.

  Hoppas det blir min lyckodag i morgon! Då är det 30 år sedan jag födde mitt yngsta barn, som gett mig så mycket glädje i alla år och inte så mycket bekymmersrynkor. Rynkorna har jag fått av andra orsaker!
  Kram
  Ann

  Reply
 • Tyskland
  Trött och glåmig, här krävs extragrejer om man ska bli fräsch till nyår.

  Reply
 • Tyskland. Fyllde 35 i höstas och jag märker att en borde vara snällare mot sig själv och ta bättre hand om sin hud, speciellt vintertid när klimatet i norden är tufft.

  Reply
 • Babor kommer från Tyskland.
  Skulle gärna skämma bort min vintertrötta och småbarnsglåmiga hy med lyxigt glow! Fyllde 40 alldeles nyss så nu behöver huden än mer kärlek o pyssel.

  Reply
 • 1. Tyskland
  2. Gudarna ska veta att huden behöver all hjälp på traven som går att få när man passerat 40. Därför hoppas jag på vinst!

  Reply
 • Babour kommer från Tyskland.
  Jag Tror Babour
  Kommer göra Glamour
  På mig som Mor!

  Reply
 • Svar: Tyskland
  Jag har svinkoppor sedan i februari. Kan Babor hjälpa? Om inte annat så kan det trösta!

  Reply
 • Tyskland
  Min vintertrötta hud som får alldeles för lite uppmärksamhet skulle behöva lite omvårdnad och en riktigt boost. Så hoppas på vinst!

  Reply
 • Babor grundades i Tyskland.

  Jag har länge varit nyfiken på Babors produkter och att vinna dem skulle vara en perfekt chans för mig att få pröva dem och se om dom passar även min hud😊

  Reply
 • I Tyskland.
  Efter att ha behandlats mot cancer så har min hud tagit en hel del stryk. Den behöver mycket kärlek och omsorg och riktigt bra produkter, sådana som jag egentligen inte har råd med. Därför skulle det kännas extra bra med lite hjälp från Tomten.
  [email protected]

  Reply
 • Tyskland.
  Passar nog en dam i åldern 70+ som vill se ungdomlig ut med fin hy att få i julklapp.

  Reply
 • Då det varit full fart hela hösten med jobb, skjuts till skola,dagis o diverse aktiviteter vore det skönt o skämma bort sig själv under julledigheten 😀

  Reply
 • Babor är från Tyskland.
  Plötsligt börjar det märkas att jag fyller 50 nästa gång och nu förstår jag vad som menas med glåmig hy… Babor är precis vad min hy behöver och vinner jag så kommer mitt glädjeskrik att eka in i 2019!

  Reply
 • Babor kommer från Tyskland.
  Jag älskar lyxiga crèmer och produkter!

  Reply
 • Babor kommer från Tyskland. Älskar lyxiga crèmer och produkter!

  Reply
 • Tyskland!

  Jag är hemskt gärna med i utlottningen av detta paket.

  Reply
 • Tyskland.
  Jag känner att jag behöver ta hand om mig efter att som 45-åring få en pacemaker efter hjärtstillestånd.

  Reply
 • I Tyskland!
  Så enkel anledning som att jag har varit hemma i tre år, fått två barn med allt vad det innebär med sömnlösa nätter och utsliten kropp och väldigt lite tid till mig själv. Det har också varit helt underbart såklart med ett hjärta fyllt till bredden 😊

  Reply
 • Tyskland.

  Mitt i heltidsjobb och byggdamm, småbarn och hjälpa vänner med behov skulle det vara härligt att rå om min hud som nu börjar visa ålderstecken

  Samtidigt inser jag lyxen att få ha heltidsjobb, renovera såsom vi vill ha det, få äran och lyckan att få barn och ha vänner som står mig nära. Så förtjänar inte denna vinst mer än någon annan utan hoppas mest att lyckan är på min sida!

  Reply
 • Babor grundades i Tyskland. Jag vill gärna vinna då jag älskar hudvårdsprodukter och vet att Babor är toppenprodukter. Och vad gör man inte för att mota bort minsta lilla rynka eller åtminstone få en hy som fullkomligt sprudlar av energi!

  Reply
 • Svar: Tyskland

  Jag hade velat kunna unna min fantastiska nypensionerande mamma detta set!

  Reply
 • Tyskland. Jag vill vinna för att testa om detta kan minska gravitationen som min hy numer påverkas starkt av.😉

  Reply
 • Tyskland.
  Min knastertorra hy skulle jubla 🤗🤗

  Reply
 • Hej!
  Svaret är Tyskland
  Vill väldigt gärna vinna detta kit från babor, skulle behöva lite julpiff!

  Reply
 • Tyskland.
  Önskar vinna dessa fina produkter, då min hud är torr som fnöske.
  Varma hälsningar Petra 💕
  [email protected]

  Reply
 • Från Tyskland.
  Lite lyx i vardag efter en långdragen höst, det skulle ge mig lite tröst, hi hi.
  Julhälsning från Ann

  Reply
 • Tyskland är rätt svar

  Jag skulle gärna vilja vinna detta fina set, för att behålla sin ungdomliga hy är inte alltid så lätt.

  ☺️
  Med vänlig hälsning,
  Nicole

  Reply
 • Det grundades i Tyskland.

  Den här gåvan hade jag velat ge till min mamma. Hon har haft en väldigt intensiv höst och hon hade verkligen uppskattat lite ”me-time” med dessa produkter.

  Tack och God Jul,
  Stina

  Reply
 • Tyskland
  För att jag är värd det

  Reply
 • Babor är från Tyskland!

  Jag skulle gärna vilja vinna detta set för att få lite GLOW och stärka min huden speciellt nu när vinterkyla och kall luft kommer.

  Kram I

  Reply
 • 1) Tyskland

  Är man 40+ och har småbarn hemma behöver man all hjälp man kan få!

  Reply
 • 1. Tyskland

  2. Efter ett år (2018) kantat av sjukdom, behandling i kombo med småbarn och nytt jobb har jag äntligen kraft, ork och intresse att ta hand om mig själv igen!

  Reply
 • Tyskland är landet.
  Ungdomlig håller jag mig genom bus, glada skratt och löpturer. Ett sånt här kit skulle ge lite finish på ytan och lyxig känsla😊

  Reply
 • Åh det där har jag gått och trånat efter så nu hoppas jag på dig:)
  Och de grundades i Tyskland.
  Kram Helena

  Reply
 • 1 Tyskland
  2 Det tog mig till mitt 50 år innan jag hittade Babor och hur perfekt det var för min hud ,så nu vill jag byta ut min hudvård till Babor och dessa skulle vara perfekta för mig med tanke på anti- aging😉

  Reply
 • Åhh, vilken lucka! Skulle väldigt gärna vinna den, då slapp jag tigga till mig tester av min dotter som jobbar med just detta märke 😉
  … och så Tyskland, förstås!

  Reply
 • 1. Barbor kommer ifrån Tyskland.
  2. Skulle vara så kul att få vinna detta kit åt min mamma. Hon har haft några tuffa år och har inte unnat sig något på väldigt länge. Jag skulle vilja unna henne detta och jag vet att hon skulle uppskatta det så himla nycket. Åh hoppas!

  Reply
 • Svaret är Tyskland.

  Babors produkter verkar vara top-notch och det skulle vara härligt att få prova dem på min 40-åriga hud som just nu är allt annat än vad jag vill att den ska vara.

  Reply
 • Rätt svar, Tyskland

  Jag botaniserar hela tiden för att hitta rätt produkter för mitt ansikte då jag känner att insidan och utsidan kommit i otakt.
  Kan detta vara något som jag letat efter och som jag hittills inte funnit?
  Önskar så att jag skulle vinna.

  Reply
 • Jag skulle uppskatta att få lite lyx till mig själv med dessa tyska produkter.

  Reply
 • Tyskland.
  Jag har tävlat och tävlat och hoppats på tur, för att förgylla min vardag…men vinner aldrig i dina tävlingar, inte förra året heller…
  Skam den som ger sig , jag lever på hoppet
  på att turen ska även hitta till mig.😃

  Reply
 • Grattis Sophie du vann!

  Reply
 • Nämen…plötsligt så händer det 😊
  Tjoho,Vilken lycka, vad glad jag blev ❤️ Tack gulliga du !!

  Reply
 • Oj, såg att jag med pacemakern glömt att skriva mitt namn. …..Camilla

  Reply
 • Babor kommer från Tyskland.
  Är på jakt efter att testa ett nytt hudvårdsmärke då min hy helt ballat ur de senaste månaderna.
  Håller tummarna!

  Reply
 • Tyskland, så klart!

  Skulle gärna vilja återuppta erfarenheten med Babor som hittills bara hittat hem några få gånger.

  God jul, Andrea!

  Reply
 • Tyskland.

  Skulle verkligen uppskatta dessa grymma produkter.

  Reply
 • 1. Babor grundades i Tyskland.

  2.Bistra kalla vinterdagar mot hyn är hård,
  så jag behöver den allra bästa vård!
  Är övertygad om att detta fantastiska hudvårdskit,
  är den allra förnämligaste hjälpen mot problemet mitt!

  Reply
 • Wow! Skulle så gärna vinna superfina produkter från Babor (som grundades i Tyskland)
  Håller alla tummar o tår!

  Reply