Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:25 | December 28, 2018

Ton-i-ton, Macbook 12″ Gold, Furla, Goyard

New in – bara grejer som är ton-i-ton. Inte lätt att vara fixerad vid snygga saker. Jag skyller på stjärntecknet. 😉

Julklappsväska från Furla. Jag är ju inte så snabb i shoppingen som ni vet. Den här såg jag i Geneve i början på november och har funderat på fram tills jul innan jag kände mig mogen för att önska från tomten.

Plånboken är Goyard och en present från när jag fyllde 35 och firade med tjejkompisar i NYC. Bra kvalitet!

Ny dator också. Det var på tiden. Min gamla dator som jag älskat (älskar) högt orkade inte med mitt liv längre efter sex fina år ihop. Konstant för lite minne, konstant för lite kapacitet. Diana blev den lyckliga arvtagaren. Så nu blev det en guldfärgad liten godbit som väger under 1kg för mig. Sjukt nöjd. Tycker dessutom att guld och bordeaux är snyggt ihop. Viktigt sådant där, haha.

Rosa/rött skal från Case Factory och så matchande lipgloss från Mac. Adlink.

NU – varm choklad på Charly’s.

KRAM


12 kommentarer12 kommentarer om “Ton-i-ton, Macbook 12″ Gold, Furla, Goyard”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja den tiden är förbi även för min del med impulsköp som jag sen ångrar, funderar flera ggr innan jag klipper till….
  Superaffig kombination som du lagt fram med datorn i guld…
  Viktigt att färgerna stämmer o harmonierar som sagt….

  Reply
 • Superraffig skall det va…

  Reply
 • Mycket snygg väska!!!
  Ps. På Charlotte Olympia.com
  hittade jag leopardmönstrade kitten-ballerinas “Kitty”.
  På 50% rea! OCH i storlek 35, vilken lycka😍

  Reply
 • Ja ”kap-lyckan” finns det ngt härligare?

  Reply
 • Kaplycka; nytt ord för SAOL 2019…

  Reply
 • Snygg färg på väskan mm

  Önskar dig o familjen härlig skidåkning o avkoppling

  Gott Nytt År
  Masse m familj Småland /Roslagen

  Reply
 • Inställer mig i ledet i
  “kaplyckan” köpt 2 par skor idag för 106€ varav ena paret sand färg med lite silver SÅ sköna Scetchers passar mig o mina breda fötter perfekt, en jätte gullig tjej kom till min hjälp när jag tänkte gå då den andra tjejen som frågat om jag behövde “ayuda ” o sen aldrig kom förstod dock när jag var i begrepp o köpa 2 par kom hon med ett par snygga konjaksfärgade boots som var för små ( i stl 41) och försökte göra en insats, så då gjorde jag ngt roligt av situationen fast jag egentligen tyckte hon borde jobba någon annanstans och sa “det är inga fel på era skor det är mina fötter det är fel på” ja då skrattade hon och jag gick fram o bet till de gulliga tjejen men båda önskade mig Gott Nytt År…
  😊

  Reply
 • Haha, ja då insåg hon att en bra kund är en kund som köper två par skor på en gång!

  Reply
 • Precis var helt ointresserad från början…
  Mina Scetchers e helt underbara i Sth ligger priset på 900 pix här var det hälften…
  Dom andra är i ett märke där jag först provade en herrsko men då tog den gulliga tjejen fram en damsko från samma märke, så det lönar sig att vara engagerad och titta på lösningar…

  Gott Nytt År🌠✨

  Reply
 • Gott nytt år!!!🍸🎇🎆
  Dock ska jag jobba hela nyårshelgen så ingen champagne för mig…

  Reply
 • Du får ta igen sen 😉

 • Smart säljare!

  Reply