Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:04 | December 31, 2018

Lunch with a view

Avslutade året med en härlig lunch på Eagle Club.

Jag och Bella tog liften upp och Cedric hikade. Lunch med vänner och så en tur i byn efteråt för att fixa det sista inför kvällen. Pangstämning i byn med hur mycket folk som helst. Vi som räknas som “locals” får alltid en chock över hur mycket människor det är här över jul/nyår. Så kul men jag gillar också lugnet som är i november tex. 

Fascinerad över liften. Kan stå i timmar och titta.

Varmt och skönt i solen. // Tröja // Jeansskjorta – rea // Jeans // Boots – rea // Sjalen är i håret vintage ur pappas garderob för länge sedan (sorry pappa jag vet att du läser detta) och glasögon Chimi. Adlinks.

Mormors gamla fårpäls var förstås med och rastade sig.

Nu sänker sig solen över bergen, så vackert.

Hittade den här på bageriet och tyckte det var passande för mitt 2019. 🙂

KRAM och hörs vi inte innan så GOTT NYTT ÅR. <3


6 kommentarer6 kommentarer om “Lunch with a view”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här