Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:16 | December 31, 2018

Sista löpturen för året

Gott slut mina vänner!

Jag rundar av året med en sista löprunda. I dalen med utsikt över de snötäckta bergen. Vilken lycka. Ett av mina nyårsplaner förra året var att träna mer och jag vill sluta 2018 där jag började.

På Guadeloupe förra året, i löpartagen.

Tänkte reflektera lite över året medan jag springer och summera här sedan. Plus tänka över vad jag vill med 2019. Förutom att det ska bli topp förstås! 🙂

Brukar ni ha nyårslöften eller “nyårstankar, drömmar och ideer” som jag väljer att kalla det.

Nu – spåret.

KRAM


7 kommentarer7 kommentarer om “Sista löpturen för året”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej

  Härligt med en runda, jag ska snart ut också, det är på nollan just nu i Stockholm ute ev snö i em. Jag har inte nyårslöften utan bruka ha mål. Gott slut och Gott Nytt År hela Familjen Andrea
  Kram

  Reply
 • Gott slut och ett riktigt
  Gott Nytt År 2019 med massor av aktivitet i Din härliga blogg
  🎉🎇🎆✨🌠

  Reply
 • Gott nytt år Ingrid!

  Reply
 • Gott nytt år Andrea m familj önskar Anette i Lidköping🍾🌷

  Reply
 • Gott nytt år Anette!

  Reply
 • Lyckliga du som kan gå ut. Här i obygden är det isgata som gäller på våra sandvägar i byn(sanden är därunder isen) men jag kände mig i allafall jävligt duktig efter att mad fara för liv och lem skuffat barnvagn i 6,5 km, ett steg fram och tre bak. Än slank han dit och än hit…men inte ner i diket.
  Saknar så barmark, nu då idogt barnvagnsskuffande äntligen gett mig sånt flås att jag klarar en liten löprunda. Och så sviker moder natur mig såhär. Flåset hinner ju försvunna om detta föret fortsätter!
  Gott nytt år och kram!

  Reply
 • Oj de måste sanda så du kommer ut! Ja barnvagnspromenader ska man inte underskatta rent flåsmässigt. 😉

  Reply