Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:52 | January 2, 2019

Vänner för livet

Haft en så härlig dag idag.

Först promenad från byn upp till Wasserngrat med Isabella i vagnen. Dröp av svett när vi kom fram. Inte hon alltså, som sov sött hela vägen, utan den ömma modern som fick jobba uppför i fyrtio fina minuter. Det blev enklast så för oss alla istället för att gå upp för berget.

Väl på Eagle mötte vi upp kompisar som vi inte hinner träffa så ofta.  

Ina, som jag känt i snart tjugo år, bor i Kenya och driver familjens helt enastående resort Enasoit, spana in! Vi har så mycket roliga minnen ihop, hahaha. Jag kunde på riktigt inte sluta skratta under lunchen och jag skrattar bara jag skriver det här. SÅ KUL att ses igen.

Jonas och Johan driver Stackelberg & Co och gör superlyxiga renoveringar/byggprojekt/fastighetsutvecklingar – spana in deras projekt! 

Cedric fick vara bakom kameran, han var så lycklig efter en hel dag i backen med en tränare. 🙂

Ibland är det bara så skönt att skratta så man gråter och måste snyta sig – förlänger livet tror jag!

KRAM

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Vänner för livet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Å jag skulle dö av lycka om jag såg (och hörde) dom stora katterna “live”!
  Så vackra djur❤
  Stället ser otroligt fint och genomtänkt ut.

  Reply
 • Ser verkligen ut som klippt ur filmen
  Mitt Afrika….

  Reply
 • Alltså Enasoit menade jag förstås men alla förstod väl att jag inte syftade på skidbacken….

  Reply