Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:11 | January 3, 2019

Reatips

OMG vilka reatider det är nu. Jag har klickat hem födelsedagspresenter till Ivar bland annat, han fyller ju år snart.

Jag tycker att just vinterrean är ett utmärkt tillfälle att satsa på handdukar och bäddlinne. Det är alltid superbra priser och just på heminredning går inte trender ur tiden lika fort som med kläder.

Jag är lite sugen att slå till på dessa örngott – klassiska och att just byta örngott ger en ny känsla utan att ruinera sig (i stylingen alltså, inte det generella lakansbytet av hygienskäl, haha). Adlinks.

Jag tänker i samma banor när jag fyndar till mig själv på rea. Antingen måste det vara något klassiskt som kan hålla länge tidsmässigt eller så måste det vara sjukt billigt för vad man får.

Här har jag plockat ut lite godbitar jag tycker är fina, användbara och klassiska:

// Dunjacka // Mörkblå kappa // Ljusblå kjol // Perfekt partyklänning // Adlinks.

NU – långpromenad i solen för att möta Cedric som är ute och skidtränar. Inte ett moln på himlen, magiskt vackert.

KRAM

 


1 kommentarerEn kommentar om “Reatips”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här